19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BUZ KESTİK 3-0

Spor 18.12.2016 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BUZ KESTİK 3-0

Ligin 13.haftasında deplasmanda Edirnespor’a konuk olan Gebzespor, rakibine 3-0’lık skorla teslim olarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Son iki haftada 5 puan kaybeden Gebzespor, lider Velimeşespor’un 6 puan uzağında kaldı. Mücadeleye iyi başlayan taraf ev sahibi Edirnespor oldu. Akaba ve Uğur Kapısız’la kalemizde tehlike yaratan Edirne ekibi karşısında kalesinde devleşen Yusuf Kılıç, 3 net pozisyonda kalesini gole kapattı. İlk yarının son 10 dakikasında oyuna ağırlığını koyan Gebzespor, Babacar ve Hakan Doğan’la gol pozisyonlarına girerken, 38.dakikada Canberk’le direğe takıldı. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı. UĞUR KAPISIZ’I DURDURAMADIK İkinci yarıya tutuk başlayan Gebzespor, karşılaşmanın 58.dakikasında Uğur Kapısız’ın golüyle 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra baskısını arttırsa da aradığı pozisyonlara giremeyen Gebzespor, Uğur Kapısız’ı yine durduramadı. Uğur, mücadelenin 70.dakikasında kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Bu golün şokunu üstünden atamayan Gebzespor, 73’te Darıca G.B patentli İbrahim Keleş’in ayağından gelen golle adeta dağıldı. 3-0 HAVLU ATTIK Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında şuursuzca bir baskı yapan mor beyazlı temsilcimiz farkı indirme çabalarından sonuç alamazken, Canberk Soykuvvet karşılaşmanın 89.dakikasında kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından 21 puanda kalan Gebzespor, ligin ilk yarısının zirvenin 6 puan gerisinde tamamladı. ESKİÇARŞI TERÖRE LANET OKUDU Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanan mücadeleyi Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra yaklaşık 300 Gebzesporlu taraftar takip etti. Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı, maç boyunca takımlarına harika bir destek verirken, bir an olsun susmadı. Maç boyunca teröre lanet okuyan mor beyazlı taraftarlar, bir kez daha alkış topladı. ESKİ DOSTLAR RAKİP OLDU Gebzespor’un zorlu Edirnespor deplasmanında 3 eski Gebzesporlu mor beyazlı temsilcimize rakip oldu. Geçen sezon Gebzespor forması giyen kaleci Nihat Şen, Nizamettin Yaşar ve Muhammed Akdeniz, Edirnespor formasıyla Gebzespor’a rakip oldular. Darıca G.B patentli İbrahim Keleş de Gebzespor’a rakip olurken, başarılı oyuncu attığı 3.golün ardından sevinmemesi dikkat çekti.

Ligin 13.haftasında deplasmanda Edirnespor’a konuk olan Gebzespor, rakibine 3-0’lık skorla teslim olarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Son iki haftada 5 puan kaybeden Gebzespor, lider Velimeşespor’un 6 puan uzağında kaldı.

Mücadeleye iyi başlayan taraf ev sahibi Edirnespor oldu. Akaba ve Uğur Kapısız’la kalemizde tehlike yaratan Edirne ekibi karşısında kalesinde devleşen Yusuf Kılıç, 3 net pozisyonda kalesini gole kapattı. İlk yarının son 10 dakikasında oyuna ağırlığını koyan Gebzespor, Babacar ve Hakan Doğan’la gol pozisyonlarına girerken, 38.dakikada Canberk’le direğe takıldı. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.

UĞUR KAPISIZ’I DURDURAMADIK

İkinci yarıya tutuk başlayan Gebzespor, karşılaşmanın 58.dakikasında Uğur Kapısız’ın golüyle 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra baskısını arttırsa da aradığı pozisyonlara giremeyen Gebzespor, Uğur Kapısız’ı yine durduramadı. Uğur, mücadelenin 70.dakikasında kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Bu golün şokunu üstünden atamayan Gebzespor, 73’te Darıca G.B patentli İbrahim Keleş’in ayağından gelen golle adeta dağıldı. 3-0

HAVLU ATTIK

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında şuursuzca bir baskı yapan mor beyazlı temsilcimiz farkı indirme çabalarından sonuç alamazken, Canberk Soykuvvet karşılaşmanın 89.dakikasında kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından 21 puanda kalan Gebzespor, ligin ilk yarısının zirvenin 6 puan gerisinde tamamladı.

ESKİÇARŞI TERÖRE LANET OKUDU

Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanan mücadeleyi Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra yaklaşık 300 Gebzesporlu taraftar takip etti. Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı, maç boyunca takımlarına harika bir destek verirken, bir an olsun susmadı. Maç boyunca teröre lanet okuyan mor beyazlı taraftarlar, bir kez daha alkış topladı.

ESKİ DOSTLAR RAKİP OLDU

Gebzespor’un zorlu Edirnespor deplasmanında 3 eski Gebzesporlu mor beyazlı temsilcimize rakip oldu. Geçen sezon Gebzespor forması giyen kaleci Nihat Şen, Nizamettin Yaşar ve Muhammed Akdeniz, Edirnespor formasıyla Gebzespor’a rakip oldular. Darıca G.B patentli İbrahim Keleş de Gebzespor’a rakip olurken, başarılı oyuncu attığı 3.golün ardından sevinmemesi dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.