GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bylockçular Yakalandı!

Kocaeli 12.12.2017 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bylockçular Yakalandı!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bylock kullandığı tespit edilen 10 kişi yakalandı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün kriptolu haberleşme aracı olan Bylock kullandığı tespit edilen farklı meslek gruplarından 11 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.   1 SANIK FİRARİ Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla bu sabah saatlerinde yapılan operasyonla hakkında gözaltı akarı bulunan 10 sanık yakalanarak gözaltına alındı. Firari olan 12 sanık hakkında ise arama çalışmaları devam ediyor.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bylock kullandığı tespit edilen 10 kişi yakalandı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün kriptolu haberleşme aracı olan Bylock kullandığı tespit edilen farklı meslek gruplarından 11 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

 

1 SANIK FİRARİ

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla bu sabah saatlerinde yapılan operasyonla hakkında gözaltı akarı bulunan 10 sanık yakalanarak gözaltına alındı. Firari olan 12 sanık hakkında ise arama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.