Ç.Madran maçı öncesinde düğmeye basıldı

Spor 16.03.2016 - 20:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ç.Madran maçı öncesinde düğmeye basıldı

Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs işini şansa bırakmıyor.

Çalkantılı geçen 10 hafta sonrasında kan değişimi yaparak Teknik Direktör Ramazan Silin’i göreve getiren ve adeta küllerinden doğan Abdullah Örs başkanlığındaki Darıca G.B,Cumartesi günü saat 13:30’da Play-Off yolunda final niteliği taşıyan 90 dakikalardan bir tanesinde sahasında Çine Madranspor’u konuk edecek. KAPTAN SİNAN DA YEMEKTE YER ALDI Kritik maç öncesinde düğmeye basan Kulüp Başkanı Abdullah Örs, bu akşam saatlerinde Teknik Direktör Ramazan Silin, takım kaptanı Sinan Turan ve kulübün emektar yöneticilerinden Zeki Sarı ile akşam yemeği yedi. Çine Madran maçı öncesinde teknik patron ve takım kaptanıyla istişare yapan Başkan Örs, ekibine olan güvenini bir kez daha yenilirken, Darıca G.B’nin kalan maçlardan alnının akıyla çıkacağına dair güçlü bir inancının olduğunu belirtti. ÖRS VE YÖNETİMİN BU TAVRI TAKTİRLE KARŞILANDI 3.Lig’de telafisi olmayan haftalara girilirken, Başkan Örs ve kulüp yönetiminin, Teknik Direktör ve takım kaptanıyla yakından ilgilenerek güven oyuvermesi kamuoyunda taktir toplarken, Darıca G.B’ye gönül veren taraftarlar camiada oluşan bu güzel kenetlenme sonrasında yarınlara daha güçlü ve umutla bakmaya başladılar.
Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs işini şansa bırakmıyor.

Çalkantılı geçen 10 hafta sonrasında kan değişimi yaparak Teknik Direktör Ramazan Silin’i göreve getiren ve adeta küllerinden doğan Abdullah Örs başkanlığındaki Darıca G.B,Cumartesi günü saat 13:30’da Play-Off yolunda final niteliği taşıyan 90 dakikalardan bir tanesinde sahasında Çine Madranspor’u konuk edecek.

KAPTAN SİNAN DA YEMEKTE YER ALDI

Kritik maç öncesinde düğmeye basan Kulüp Başkanı Abdullah Örs, bu akşam saatlerinde Teknik Direktör Ramazan Silin, takım kaptanı Sinan Turan ve kulübün emektar yöneticilerinden Zeki Sarı ile akşam yemeği yedi. Çine Madran maçı öncesinde teknik patron ve takım kaptanıyla istişare yapan Başkan Örs, ekibine olan güvenini bir kez daha yenilirken, Darıca G.B’nin kalan maçlardan alnının akıyla çıkacağına dair güçlü bir inancının olduğunu belirtti.

ÖRS VE YÖNETİMİN BU TAVRI TAKTİRLE KARŞILANDI

3.Lig’de telafisi olmayan haftalara girilirken, Başkan Örs ve kulüp yönetiminin, Teknik Direktör ve takım kaptanıyla yakından ilgilenerek güven oyuvermesi kamuoyunda taktir toplarken, Darıca G.B’ye gönül veren taraftarlar camiada oluşan bu güzel kenetlenme sonrasında yarınlara daha güçlü ve umutla bakmaya başladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.