Cadde kan gölüne döndü

Darıca 28.12.2016 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cadde kan gölüne döndü

Eskihisar Kavşağı İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı yaralama olayında bir kişi yaralandı. Silahla şahsı yaralayan diğer kişinin ise kaçtığı belirtildi.

Saat 16.30 sularında meydana gelen olayda çevredeki esnaf ve vatandaşların ifadesine göre  iki kişinin önce tartışma yaşadığı ardından şahıslardan birinin bıçak çektiği daha sonra ise diğer şahsın silah çekerek önce başına dayadığı belirtildi. Tartışmanın tansiyonunun arttığını belirten görgü tanıkları silahlı şahsın bıçaklı kişinin ayaklarından yaralayarak kaçtığı ifade edildi. 4 rl silahla ateş ettiği iddia edilen şahsın silahından çıkan kurşunlar çevre esnafın camlarına ve bir minibüsün lastiğine de isabet ettiği görüldü. Olay yerine gelen polis kimlik belirleme ve soruşturma işlemine başaldı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıntılar gelecek...Adnan Ayvaz    
Eskihisar Kavşağı İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı yaralama olayında bir kişi yaralandı. Silahla şahsı yaralayan diğer kişinin ise kaçtığı belirtildi.

Saat 16.30 sularında meydana gelen olayda çevredeki esnaf ve vatandaşların ifadesine göre  iki kişinin önce tartışma yaşadığı ardından şahıslardan birinin bıçak çektiği daha sonra ise diğer şahsın silah çekerek önce başına dayadığı belirtildi. Tartışmanın tansiyonunun arttığını belirten görgü tanıkları silahlı şahsın bıçaklı kişinin ayaklarından yaralayarak kaçtığı ifade edildi. 4 rl silahla ateş ettiği iddia edilen şahsın silahından çıkan kurşunlar çevre esnafın camlarına ve bir minibüsün lastiğine de isabet ettiği görüldü. Olay yerine gelen polis kimlik belirleme ve soruşturma işlemine başaldı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ayrıntılar gelecek...Adnan Ayvaz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.