19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çağlar Parmak Isırtıyor

Darıca 31.10.2018 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çağlar Parmak Isırtıyor

Darıca CHP İlçe Örgütü’nün bir önceki dönem Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten daha sonra gerçekleşen kongre ile bu görevi Ebru Tayanç’a devreden Nurcan Çağlar, parti programlarındaki performansı ile adeta parmak ısırtıyor. Darıca CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevini bir dönem daha yürütmek isterken gelen baskılar karşısında tekrar aday olmayacağına dair açıklama yaparak kongrede Ebru Tayanç’a yol açan Çağlar, kırgınlık ve küskünlük duygularını yaşamak bir tarafa gösterdiği performansla mevcut kadın kolları başkanının kat ve kat üstüne çıktı. Partisinin en kritik ve can alıcı etkinlik ve hareketliliğinde Çağlar yerini alırken gözler hep Ebru Tayanç’ı aradı. Sağlık problemi, aievi bir gelişme yaşayabileceği ihtimali göz önünde bulundurulsa da Tayanç’ın programlara katılmama nedeni hakkında kimse ne sır verdi ne de ser. GİR VE ERDEM’İ YÖNETİMDEN SİLMEK Mİ İSTEDİ? Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç partisi tarafından düzenlenen programlarda yerini almasa da, partili kadınların kendisi hakkında kesinlikle yorum yapmıyorlar. Tayanç’ın partinin uzun yıllardır adeta kadın kanadında temel taşına dönüşen Seher Erdem ile partiye son dönemde ayrı bir renk kazandıran Nevriye Cura Gir’i yönetim listesinden sildiği iddiaları, üye kabul stantlarında kadınlar arasında gergin atmosfer ortamı çıkarması mevcut partili kadınların artık kendisi hakkında yorum yapmama kararı almalarına neden gösteriliyor. ÇAĞLAR NEREDE VARDI, TAYANÇ NEREDE YOKTU? Darıca CHP İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar görevden ayrılmış olmasına karşılık partisinin irili ufaklı tüm programlarında yerini alırken Tayanç en hassas gelişmelere de bulunamadı. İşte o programlar: İlçe Başkanı Yakup Törk Parti Meclisi Adayı oldu. Ankara ayağı çalışmalarında Çağlar yer aldı. Tayanç yoktu. Partinin Genel Merkez Kurultayında Nurcan Çağlar yer aldı, Tayanç yoktu. Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın görevinden istifa ederek Belediye Meclis Üyeliği için dosya teslim görevinde partinin tüm organları yerini aldı. Tayanç yoktu. Törk belediye başkanlığı aday girişiminde tüm partili arkadaşlarını yanında gördü. Tayanç görünmedi. Darıca CHP İlçe Örgütü’nün son basın toplantılarının tamamında Yakup Törk’ün sağında İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık yer aldı ancak solunda Kadın Kolları Başkanı Tayanç yerine İlçe Sekreteri Asuman Tolunay yada Tanıtım-Medya Sorumlusu Evrim Özcan oturmak zorunda kaldı. Partisini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmi Töreninde temsil etmesi gereken Tayanç yerine programda yine Nurcan Çağlar katılım yaptı. Resmi tören bir yana partinin alternatif Cumhuriyet kutlamasında dahi Nurcan Çağlar fener alayı yürüyüşü ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki programda yer aldı. Tayanç yoktu.

Darıca CHP İlçe Örgütü’nün bir önceki dönem Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten daha sonra gerçekleşen kongre ile bu görevi Ebru Tayanç’a devreden Nurcan Çağlar, parti programlarındaki performansı ile adeta parmak ısırtıyor. Darıca CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevini bir dönem daha yürütmek isterken gelen baskılar karşısında tekrar aday olmayacağına dair açıklama yaparak kongrede Ebru Tayanç’a yol açan Çağlar, kırgınlık ve küskünlük duygularını yaşamak bir tarafa gösterdiği performansla mevcut kadın kolları başkanının kat ve kat üstüne çıktı. Partisinin en kritik ve can alıcı etkinlik ve hareketliliğinde Çağlar yerini alırken gözler hep Ebru Tayanç’ı aradı. Sağlık problemi, aievi bir gelişme yaşayabileceği ihtimali göz önünde bulundurulsa da Tayanç’ın programlara katılmama nedeni hakkında kimse ne sır verdi ne de ser.

GİR VE ERDEM’İ YÖNETİMDEN SİLMEK Mİ İSTEDİ?

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç partisi tarafından düzenlenen programlarda yerini almasa da, partili kadınların kendisi hakkında kesinlikle yorum yapmıyorlar. Tayanç’ın partinin uzun yıllardır adeta kadın kanadında temel taşına dönüşen Seher Erdem ile partiye son dönemde ayrı bir renk kazandıran Nevriye Cura Gir’i yönetim listesinden sildiği iddiaları, üye kabul stantlarında kadınlar arasında gergin atmosfer ortamı çıkarması mevcut partili kadınların artık kendisi hakkında yorum yapmama kararı almalarına neden gösteriliyor.

ÇAĞLAR NEREDE VARDI, TAYANÇ NEREDE YOKTU?

Darıca CHP İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar görevden ayrılmış olmasına karşılık partisinin irili ufaklı tüm programlarında yerini alırken Tayanç en hassas gelişmelere de bulunamadı.

İşte o programlar:

İlçe Başkanı Yakup Törk Parti Meclisi Adayı oldu. Ankara ayağı çalışmalarında Çağlar yer aldı. Tayanç yoktu.

Partinin Genel Merkez Kurultayında Nurcan Çağlar yer aldı, Tayanç yoktu.

Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın görevinden istifa ederek Belediye Meclis Üyeliği için dosya teslim görevinde partinin tüm organları yerini aldı. Tayanç yoktu.

Törk belediye başkanlığı aday girişiminde tüm partili arkadaşlarını yanında gördü. Tayanç görünmedi.

Darıca CHP İlçe Örgütü’nün son basın toplantılarının tamamında Yakup Törk’ün sağında İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık yer aldı ancak solunda Kadın Kolları Başkanı Tayanç yerine İlçe Sekreteri Asuman Tolunay yada Tanıtım-Medya Sorumlusu Evrim Özcan oturmak zorunda kaldı.

Partisini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmi Töreninde temsil etmesi gereken Tayanç yerine programda yine Nurcan Çağlar katılım yaptı. Resmi tören bir yana partinin alternatif Cumhuriyet kutlamasında dahi Nurcan Çağlar fener alayı yürüyüşü ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki programda yer aldı. Tayanç yoktu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.