19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çağlın neyin garantisini verdi?

Spor 15.11.2016 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çağlın neyin garantisini verdi?

Çağlın neyin garantisini verdi?

Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın, Çorluspor’a karşı çok iyi mücadele ettiklerini ve oyuncularının gösterdikleri performanstan dolayı memnun olduğunu söyledi. Her geçen hafta çok daha iyi olacaklarının garantisini veren Çağlın, teknik ekip olarak oyuncularına güvendiklerini söyledi. ‘YARDIMLAŞAN BİR GEBZEVAR İZLEDİK’ Gebzespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Erol Çağlın, Mor Menekşeler’le çıktığı ilk maçta Çorluspor’la golsüz berabere kaldı. Takımından umutlu olduğunu belirten Çağlın, ‘’Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Beni en çok sevindiren şey, maçı gerçekten kazanmak istemeleri. Saha içerisinde yardımlaşan bir Gebzespor izledik. Eksiklerimiz elbette var ama Çorluspor maçında tek eksiğimiz goldü. Gelecek hafta daha iyi, öbür hafta çok daha iyi olacağımızın garantisini veriyorum. Teknik ekip olarak tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar bu işi başaracaklardır’’dedi. ‘TEMEL AMACIMIZ OYUN MENTALİTESİNDE DEĞİŞİKLİK’ ‘’Gebzespor’da neler değişecek?’’ sorumuzu yanıtlayan teknik patron Çağlın, ‘’ Öncelikli hedefimiz oyun mentalitesinde değişiklik yapmaktı. Bunu da ilk olarak Çorluspor maçında yaptık. Futbolcularımızdan birbirlerine yakın oynamalarını istedik. Takım savunması ağırlık verdik. Zamanla önemli bir aşama kaydedip Gebzespor’u zirveye taşımak istiyoruz’’dedi. TARAFTARLARA TEŞEKKÜR Çorluspor maçında taraftarların desteğine teşekkür eden Çağlın, ‘’Taraftarlarımız maç boyunca bize iyi niyetli bir şekilde destek verdiler. Gebzespor taraftarıyla daha da güçlü. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Amacımız taraftarlarımızı sezon sonunda mutlu etmek’’dedi. ‘ÇAYIROVASPOR BİZİM TAKIMIMIZ’ Hafta sonunda oynanacak olan kent derbisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın, dostluk mesajları gönderdi. Centilmence ve dostça bir maç olmasını dileyen Çağlın, ‘’Çayırovaspor da bizim takımımız. İnşallah futbol severlere keyifli bir mücadele izlettiririz. Çayırovaspor iyi bir takım ama biz oraya kazanmak için gideceğiz’’dedi.
Çağlın neyin garantisini verdi?

Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın, Çorluspor’a karşı çok iyi mücadele ettiklerini ve oyuncularının gösterdikleri performanstan dolayı memnun olduğunu söyledi. Her geçen hafta çok daha iyi olacaklarının garantisini veren Çağlın, teknik ekip olarak oyuncularına güvendiklerini söyledi.

‘YARDIMLAŞAN BİR GEBZEVAR İZLEDİK’

Gebzespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Erol Çağlın, Mor Menekşeler’le çıktığı ilk maçta Çorluspor’la golsüz berabere kaldı. Takımından umutlu olduğunu belirten Çağlın, ‘’Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Beni en çok sevindiren şey, maçı gerçekten kazanmak istemeleri. Saha içerisinde yardımlaşan bir Gebzespor izledik. Eksiklerimiz elbette var ama Çorluspor maçında tek eksiğimiz goldü. Gelecek hafta daha iyi, öbür hafta çok daha iyi olacağımızın garantisini veriyorum. Teknik ekip olarak tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar bu işi başaracaklardır’’dedi.

‘TEMEL AMACIMIZ OYUN MENTALİTESİNDE DEĞİŞİKLİK’

‘’Gebzespor’da neler değişecek?’’ sorumuzu yanıtlayan teknik patron Çağlın, ‘’ Öncelikli hedefimiz oyun mentalitesinde değişiklik yapmaktı. Bunu da ilk olarak Çorluspor maçında yaptık. Futbolcularımızdan birbirlerine yakın oynamalarını istedik. Takım savunması ağırlık verdik. Zamanla önemli bir aşama kaydedip Gebzespor’u zirveye taşımak istiyoruz’’dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Çorluspor maçında taraftarların desteğine teşekkür eden Çağlın, ‘’Taraftarlarımız maç boyunca bize iyi niyetli bir şekilde destek verdiler. Gebzespor taraftarıyla daha da güçlü. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Amacımız taraftarlarımızı sezon sonunda mutlu etmek’’dedi.

‘ÇAYIROVASPOR BİZİM TAKIMIMIZ’

Hafta sonunda oynanacak olan kent derbisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın, dostluk mesajları gönderdi. Centilmence ve dostça bir maç olmasını dileyen Çağlın, ‘’Çayırovaspor da bizim takımımız. İnşallah futbol severlere keyifli bir mücadele izlettiririz. Çayırovaspor iyi bir takım ama biz oraya kazanmak için gideceğiz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.