ÇAKIR’DAN TAM GAZ BÜTÇE MESAİSİ

Kocaeli 09.11.2016 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAKIR’DAN TAM GAZ BÜTÇE MESAİSİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Bütçe mesailerine devam ediyor. Plan ve Bütçe Komisyonu 2023 hedefleri doğrultusunda yoğun mesai ile çalışıyor.

BÜTÇE MESAİLERİ DEVAM EDİYOR TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Çakır, bütçe mesailerine devam ediyor. Hafta sonunu bütçe hazırlıkları ile geçiren Kocaeli Milletvekili Çakır; “Pazartesi itibariyle bütçe görüşmelerine kaldığı yerden devam ediyoruz. Bu zamana kadar TBMM, Cumhurbaşkanlığı, Sayıştay ve Başbakanlık bünyesinde olan Diyanet İşleri Başkanlığı ve RTÜK bütçelerini görüşerek komisyonda onaylayıp kabul ettik. Bu hafta itibariyle de Enerji ve Tabi Kaynaklar, Dışişleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Ekonomi, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme, Gençlik ve Spor, Aile ve Sosyal Politikalar ile Çevre Şehircilik Bakanlıklarımızın bütçe görüşmelerini gerçekleştireceğiz. Bilindiği gibi AK Hükümetler olarak her zaman en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Geçirdiğimiz birinci yasama yılında AK kadrolar olarak 2023 Hedeflerimiz doğrultusuna çalışmaya devam ettik. Bundan sonra da devam edeceğimizi de belirtmek isterim.  Bu azim ve istikrarımız sayesinde güçlü bir Ülke, sarsılmaz bir ekonomi, sürekli yükselen değer olmaya devam edeceğiz” dedi. ÇALIŞMALAR KASIM SONUNA KADAR DEVAM EDECEK, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olmamız hasebiyle çalışmalarımızın büyük bir kısmını Ankara’da geçirmek durumundayız. Planlanan takvim gereği Kasım ayı sonuna kadar bütçe görüşmelerini gerçekleştirmek için Komisyon çalışmalara katılacağız. Komisyon toplantıları neredeyse haftanın tüm günlerini Mecliste geçirmemize neden oluyor. Bu durum ister istemez seçim bölgemize ve seçmenlerimize arzu ettiğimiz kadar vakit ayıramamamıza neden olabiliyor." diyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Bütçe mesailerine devam ediyor. Plan ve Bütçe Komisyonu 2023 hedefleri doğrultusunda yoğun mesai ile çalışıyor.

BÜTÇE MESAİLERİ DEVAM EDİYOR

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Çakır, bütçe mesailerine devam ediyor. Hafta sonunu bütçe hazırlıkları ile geçiren Kocaeli Milletvekili Çakır; “Pazartesi itibariyle bütçe görüşmelerine kaldığı yerden devam ediyoruz. Bu zamana kadar TBMM, Cumhurbaşkanlığı, Sayıştay ve Başbakanlık bünyesinde olan Diyanet İşleri Başkanlığı ve RTÜK bütçelerini görüşerek komisyonda onaylayıp kabul ettik. Bu hafta itibariyle de Enerji ve Tabi Kaynaklar, Dışişleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Ekonomi, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme, Gençlik ve Spor, Aile ve Sosyal Politikalar ile Çevre Şehircilik Bakanlıklarımızın bütçe görüşmelerini gerçekleştireceğiz. Bilindiği gibi AK Hükümetler olarak her zaman en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Geçirdiğimiz birinci yasama yılında AK kadrolar olarak 2023 Hedeflerimiz doğrultusuna çalışmaya devam ettik. Bundan sonra da devam edeceğimizi de belirtmek isterim.  Bu azim ve istikrarımız sayesinde güçlü bir Ülke, sarsılmaz bir ekonomi, sürekli yükselen değer olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇALIŞMALAR KASIM SONUNA KADAR DEVAM EDECEK,

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olmamız hasebiyle çalışmalarımızın büyük bir kısmını Ankara’da geçirmek durumundayız. Planlanan takvim gereği Kasım ayı sonuna kadar bütçe görüşmelerini gerçekleştirmek için Komisyon çalışmalara katılacağız. Komisyon toplantıları neredeyse haftanın tüm günlerini Mecliste geçirmemize neden oluyor. Bu durum ister istemez seçim bölgemize ve seçmenlerimize arzu ettiğimiz kadar vakit ayıramamamıza neden olabiliyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.