Çakan ailesinin mutlu günü

Çayırova 11.09.2018 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakan ailesinin mutlu günü

Gürbulak Nakliyat yönetim kurulu başkanı Orhan Çakan’ın oğlu Faruk Emre Çakan, düzenlenen düğün töreniyle hayatını Tuğçe Solmaz ile birleştirdi.

Çayırova Ramada Otel’de gerçekleşen düğün törenine iş sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı. ORHAN ÇAKAN MİSAFİRLERİ KAPIDA KARŞILADI Oğlunu evlendirmenin mutluğunu yaşayan Orhan Çakan’ın misafirlerini kapıda karşıladığı düğüne Çakan ve Solmaz ailesinin yanı sıra sanat ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Düğüne katılan konuklar Arabesk müziğinin güçlü sesi Cihan Akboğa ve Brusk Azat’ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla kendinden geçtiler. İlerleyen saatlerde ise davetliler pisten inmeyerek bol bol halay çektiler. ÇAKANTEŞEKKÜR ETTİ Oğlunun düğün mutluluğunu yaşayan Orhan Çakan '' Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dost ve akrabalarıma minnettarım. Herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.
Gürbulak Nakliyat yönetim kurulu başkanı Orhan Çakan’ın oğlu Faruk Emre Çakan, düzenlenen düğün töreniyle hayatını Tuğçe Solmaz ile birleştirdi.

Çayırova Ramada Otel’de gerçekleşen düğün törenine iş sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

ORHAN ÇAKAN MİSAFİRLERİ KAPIDA KARŞILADI

Oğlunu evlendirmenin mutluğunu yaşayan Orhan Çakan’ın misafirlerini kapıda karşıladığı düğüne Çakan ve Solmaz ailesinin yanı sıra sanat ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Düğüne katılan konuklar Arabesk müziğinin güçlü sesi Cihan Akboğa ve Brusk Azat’ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla kendinden geçtiler. İlerleyen saatlerde ise davetliler pisten inmeyerek bol bol halay çektiler.

ÇAKANTEŞEKKÜR ETTİ

Oğlunun düğün mutluluğunu yaşayan Orhan Çakan '' Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dost ve akrabalarıma minnettarım. Herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.