Çakır ailesi geri sayımda

Gebze 06.11.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır ailesi geri sayımda

Gebzespor Onursal Başkanı İlker Çakır ve eşi Serap Çakır’ın büyük oğulları İlkay Çakır, evlilik yolundaki ilk adımını 10 Kasım Cumartesi akşamı atacak. Koç ailesinin güzel kızları Elif Nur’a gönlünü kaptıran ve nitekim geçtiğimiz aylarda söz yüzüklerini takan Çakır ailesinin yakışıklı oğulları İlkay Çakır, bu kez görkemli bir törenle nişanlanmaya hazırlanıyor. CUMARTESİ GÜNÜ PENDİK’TE Tatlı bir heyecan içinde davetiye dağıtma telaşında olan Çakır ve Koç aileleri, evlatlarının bu mutlu gününde tüm dostlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek, İlkay&Elif Nur’un nişan merasimine tüm eş, dost, akraba ve yakınlarını davet ettiler. Çiçeği burnunda çiftlerin nişan töreni, 10 Kasım Cumartesi günü Pendik’te bulunan Ada Davet ve Balo Salonu’nda saat 20.00’de gerçekleşecek.

Gebzespor Onursal Başkanı İlker Çakır ve eşi Serap Çakır’ın büyük oğulları İlkay Çakır, evlilik yolundaki ilk adımını 10 Kasım Cumartesi akşamı atacak. Koç ailesinin güzel kızları Elif Nur’a gönlünü kaptıran ve nitekim geçtiğimiz aylarda söz yüzüklerini takan Çakır ailesinin yakışıklı oğulları İlkay Çakır, bu kez görkemli bir törenle nişanlanmaya hazırlanıyor.

CUMARTESİ GÜNÜ PENDİK’TE

Tatlı bir heyecan içinde davetiye dağıtma telaşında olan Çakır ve Koç aileleri, evlatlarının bu mutlu gününde tüm dostlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek, İlkay&Elif Nur’un nişan merasimine tüm eş, dost, akraba ve yakınlarını davet ettiler. Çiçeği burnunda çiftlerin nişan töreni, 10 Kasım Cumartesi günü Pendik’te bulunan Ada Davet ve Balo Salonu’nda saat 20.00’de gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.