19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çakır: Bizim dağarcığımızda teşekkür var!

Siyaset 25.06.2018 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır: Bizim dağarcığımızda teşekkür var!

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR, SEÇİMİN SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinden AK Parti büyük bir galibiyetle ayrıldı. AK Parti Kocaeli milletvekili ve erken seçimlerde milletvekili adayı olan Sami Çakır, sonuçlara göre yeniden meclise giren isimlerden oldu. Milletvekili Çakır, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Çakır, ayrıca değerlendirmesinde şunları dile getirdi: DEĞERLENDİRMESİ YAPILACAK “Milletimiz sağduyuyla hareket etti ve ‘yola devam’ dedi. Milletimiz benim için bir şeyler üreten her kim olursa olsun dün olduğu gibi bugün de yanınızdayız diyerek yanımızda yer aldı. Gönlümüzden 8 milletvekili geçiyordu eğer o kadar vekil seçilebilseydik kendimizi başarılı sayacaktık ancak mümkün olmadı. Ancak bunun da irdelemesi yapılacak. Fakat İYİ Parti’nin seçime girmesi, HDP’nin barajı geçmesi de bunda etkili oldu. Milletimizin tercihine saygılıyız. Bizim dağarcımızda sadece teşekkür var, biz de teşekkür ediyoruz.”
AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR, SEÇİMİN SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinden AK Parti büyük bir galibiyetle ayrıldı. AK Parti Kocaeli milletvekili ve erken seçimlerde milletvekili adayı olan Sami Çakır, sonuçlara göre yeniden meclise giren isimlerden oldu. Milletvekili Çakır, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Çakır, ayrıca değerlendirmesinde şunları dile getirdi:

DEĞERLENDİRMESİ YAPILACAK

“Milletimiz sağduyuyla hareket etti ve ‘yola devam’ dedi. Milletimiz benim için bir şeyler üreten her kim olursa olsun dün olduğu gibi bugün de yanınızdayız diyerek yanımızda yer aldı. Gönlümüzden 8 milletvekili geçiyordu eğer o kadar vekil seçilebilseydik kendimizi başarılı sayacaktık ancak mümkün olmadı. Ancak bunun da irdelemesi yapılacak. Fakat İYİ Parti’nin seçime girmesi, HDP’nin barajı geçmesi de bunda etkili oldu. Milletimizin tercihine saygılıyız. Bizim dağarcımızda sadece teşekkür var, biz de teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.