Çakır Çayırova’da Gönüllere Hitap Etti

Çayırova 14.05.2015 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çakır Çayırova’da Gönüllere Hitap Etti

Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde Çayırova’ya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, ilçeyi karış karış gezerek esnafları ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Çayırova'da mahalle esnafını ziyaret ederek destek istedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Çakır'a İlçe Başkan Vekili Turan Kocagöz, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri eşlik etti.  Ziyaretler sırasında vatandaşlar ile bir araya gelen Çakır, yerel ve genel sorular hakkında yanıtlarda bulundu. Cadde esnafları ile yapılan sohbetler sırasında AK Parti Hükümeti ile Türkiye’nin geldiği noktayı anlatan Çakır, yapılan hizmetler ve çıkarılan yasalar ile ülkemizin itibar kazanarak güçlü ülkeler arasında yerini aldığını ve bu büyümenin devam etmesi için halkın istikrara sahip çıkması gerektiğini anlattı. Sandığa Giderken Elimizi Vicdanımıza Koyalım AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, katıldığı ev toplantılarında Yenimahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Çakır, ülkenin temel problemler ve çözümü konusunda AK Parti iktidarının yaptığı çalışmalardan bahsetti. En temel problemlerin başında anayasanın geldiğini belirten Çakır, sivil anayasa için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini belirtti. Bu süreç için herkesin daha çok çalışması gerektiğini ifade eden Çakır “bir oy bile kaybetmeye tahammülümüz yok. Baskıcı bir yönetim ile gelen bir anayasa ile artık ülkemiz yönetilmemelidir. O eski günleri birçoğumuz biliriz. Koalisyon hükümetleri ile gelen sıkıntıların tekrar yaşanmaması için herkesin sandığa gittiği zaman elini vicdanına koyarak seçim yapması gerekir” dedi.
Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde Çayırova’ya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, ilçeyi karış karış gezerek esnafları ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Çayırova'da mahalle esnafını ziyaret ederek destek istedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Çakır'a İlçe Başkan Vekili Turan Kocagöz, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri eşlik etti.  Ziyaretler sırasında vatandaşlar ile bir araya gelen Çakır, yerel ve genel sorular hakkında yanıtlarda bulundu. Cadde esnafları ile yapılan sohbetler sırasında AK Parti Hükümeti ile Türkiye’nin geldiği noktayı anlatan Çakır, yapılan hizmetler ve çıkarılan yasalar ile ülkemizin itibar kazanarak güçlü ülkeler arasında yerini aldığını ve bu büyümenin devam etmesi için halkın istikrara sahip çıkması gerektiğini anlattı.

Sandığa Giderken Elimizi Vicdanımıza Koyalım

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, katıldığı ev toplantılarında Yenimahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Çakır, ülkenin temel problemler ve çözümü konusunda AK Parti iktidarının yaptığı çalışmalardan bahsetti. En temel problemlerin başında anayasanın geldiğini belirten Çakır, sivil anayasa için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini belirtti. Bu süreç için herkesin daha çok çalışması gerektiğini ifade eden Çakır “bir oy bile kaybetmeye tahammülümüz yok. Baskıcı bir yönetim ile gelen bir anayasa ile artık ülkemiz yönetilmemelidir. O eski günleri birçoğumuz biliriz. Koalisyon hükümetleri ile gelen sıkıntıların tekrar yaşanmaması için herkesin sandığa gittiği zaman elini vicdanına koyarak seçim yapması gerekir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.