19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çakır'dan Çılgın Projeler!

Gebze 25.12.2018 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır'dan Çılgın Projeler!

  GEBZE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERAP ÇAKIR PROJE GÖRSELLERİNİN BİRİNİ KAMUOYU İLE PAYLAŞTI Gebze’ye Çılgın Projeler Gebze MHP Belediye Başkan Adayı Serap Çakır dev vizyon projelerinin birini sosyal medyada paylaşması dahi gündem oluşturdu. Çakır 17 vizyon proje tanıtımına ilerleyen günlerde yapacağı basın toplantısı ile devam edecek. Siyasi geçmişi olmamasına karşılık Gebze’nin ihtiyacı olan, eksikliği yaşanan projelerin kazanımı noktasında donanımını yeterli bulan Gebze MHP Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze halkının başını döndürecek çılgın vizyon projelerinin bir kısmını sosyal medya kişisel sayfasından paylaşımını yaptı. Proje görsellerinin sosyal medyadaki paylaşımı dahi bölge gündeminde bomba etkisi yaratırken diğer projelerle ilgili olarak Çakır ilerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyecek. MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır seçim süreci ve projelerine ilişkin yaptığı açıklamada,” Gebze'de vizyon projelerimle 17 sorunun kesin çözümü ve Gebze bütçesine gelir sağlayarak marka kent olma yoluna girilmiş olacak. Fikir projelerimiz tamamlandıktan sonra ayrıntılı proje açıklamalarını basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracağız.” dedi.   VİZYONUM YETERLİ   Çakır açıklamalarına şöyle devam etti. ”Beylikbağı ve diğer bölgelerdeki mülkiyet sorunları bu projelerin dışındadır. Vatandaşlarımızın mülkiyet ve diğer sorunları da kesin çözüme kavuşturulacaktır. Ben Serap Çakır olarak bu yola çıktıysam Gebze'nin tüm sorunlarını çözmek için gerekli tüm çalışmaları yapacağımdan şüpheniz olmasın. Gün geçtikçe daha azimli bir şekilde fikirlerimizi projelere dönüştürerek kamuoyunun takdirine sunacağız Siyasi geçmişimin olmaması vizyonumun olmadığı anlamına gelmez. Aradaki farkı yapacağım çalışmalarla fazlasıyla kapatırım.” diyen Çakır’ın basın toplantısı dört gözle bekleniliyor.

 

GEBZE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERAP ÇAKIR PROJE GÖRSELLERİNİN BİRİNİ KAMUOYU İLE PAYLAŞTI

Gebze’ye Çılgın Projeler

Gebze MHP Belediye Başkan Adayı Serap Çakır dev vizyon projelerinin birini sosyal medyada paylaşması dahi gündem oluşturdu. Çakır 17 vizyon proje tanıtımına ilerleyen günlerde yapacağı basın toplantısı ile devam edecek.

Siyasi geçmişi olmamasına karşılık Gebze’nin ihtiyacı olan, eksikliği yaşanan projelerin kazanımı noktasında donanımını yeterli bulan Gebze MHP Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze halkının başını döndürecek çılgın vizyon projelerinin bir kısmını sosyal medya kişisel sayfasından paylaşımını yaptı. Proje görsellerinin sosyal medyadaki paylaşımı dahi bölge gündeminde bomba etkisi yaratırken diğer projelerle ilgili olarak Çakır ilerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyecek. MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır seçim süreci ve projelerine ilişkin yaptığı açıklamada,” Gebze'de vizyon projelerimle 17 sorunun kesin çözümü ve Gebze bütçesine gelir sağlayarak marka kent olma yoluna girilmiş olacak. Fikir projelerimiz tamamlandıktan sonra ayrıntılı proje açıklamalarını basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracağız.” dedi.

 

VİZYONUM YETERLİ

 

Çakır açıklamalarına şöyle devam etti. ”Beylikbağı ve diğer bölgelerdeki mülkiyet sorunları bu projelerin dışındadır. Vatandaşlarımızın mülkiyet ve diğer sorunları da kesin çözüme kavuşturulacaktır. Ben Serap Çakır olarak bu yola çıktıysam Gebze'nin tüm sorunlarını çözmek için gerekli tüm çalışmaları yapacağımdan şüpheniz olmasın. Gün geçtikçe daha azimli bir şekilde fikirlerimizi projelere dönüştürerek kamuoyunun takdirine sunacağız Siyasi geçmişimin olmaması vizyonumun olmadığı anlamına gelmez. Aradaki farkı yapacağım çalışmalarla fazlasıyla kapatırım.” diyen Çakır’ın basın toplantısı dört gözle bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.