Çakır'dan EYT mağdurlarına destek

Gebze 04.02.2019 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır'dan EYT mağdurlarına destek

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, EYT mağdurlarını yalnız bırakmadı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) üyesi binlerce mağdur dün Gebze'de bir araya geldi. Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'da Gebze Zümrüt Düğün Salonu'nda buluşan EYT'lileri yalnız bırakmadı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 10 Şubat'ta Ankara'ya gidecek olan EYT'liler için bölgemizden kaldırılmak üzere 5 otobüs desteğinde bulundu.    EYT'LİLERDEN BÜYÜK ALKIŞ Desteği nedeniyle salonda bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından büyük alkış alan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gönlümüz her daim sizinle" diyerek 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nin ülkemiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini diledi. 
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, EYT mağdurlarını yalnız bırakmadı.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) üyesi binlerce mağdur dün Gebze'de bir araya geldi. Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'da Gebze Zümrüt Düğün Salonu'nda buluşan EYT'lileri yalnız bırakmadı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 10 Şubat'ta Ankara'ya gidecek olan EYT'liler için bölgemizden kaldırılmak üzere 5 otobüs desteğinde bulundu. 
 
EYT'LİLERDEN BÜYÜK ALKIŞ
Desteği nedeniyle salonda bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından büyük alkış alan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gönlümüz her daim sizinle" diyerek 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nin ülkemiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini diledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.