Çakır'dan heyecan yaratacak proje!

Gebze 13.12.2018 - 21:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır'dan heyecan yaratacak proje!

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır, MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır, MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı ziyaret etti.  Bugün bir meslektaş olarak Serap Çakır'a hayırlı olsun ve başarı dileklerimi sunmak için kendisini iş yerinde ziyaret ettim MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Sayın Serap Çakır'la çok güzel bir sohbet yapma fırsatı buldum. Özelikle başkanı olduğum Gebzespor'la alakalı Gebze'deki spor kulüpleriyle ve Gebze gençliği ile alakalı konuşmaları tam beni mest etmişken; 'bunlar ne ki Abi Sayın Genel Başkanımızın adaylığımı resmen açıklamasından sonra bir proje açıklayacağım. Gebze'de yaşayan Gebze'ye gelen herkese dokunacak."dedi. Projenin yazılmamak kaydı ile bir kaç bölümünden bahsetti. İnanın nefesim kesildi ve ağzım açık kaldı. Tek kelimeyle ayakta alkışladım. İnanın ablamıza söz verdim 'yazmayacağım konuşmayacağım' diye. Sadece bir tanesini söylememe izin vermiş olsaydı ne kadar haklı olduğumu anlardınız.  Serap Hanım bir slogan hazırlamış ya; Serap Çakır gelecek Gebze güzelleşecek' diye  Bence az bile söylemiş
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır, MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır, MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı ziyaret etti. 

Bugün bir meslektaş olarak Serap Çakır'a hayırlı olsun ve başarı dileklerimi sunmak için kendisini iş yerinde ziyaret ettim MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Sayın Serap Çakır'la çok güzel bir sohbet yapma fırsatı buldum. Özelikle başkanı olduğum Gebzespor'la alakalı Gebze'deki spor kulüpleriyle ve Gebze gençliği ile alakalı konuşmaları tam beni mest etmişken; 'bunlar ne ki Abi Sayın Genel Başkanımızın adaylığımı resmen açıklamasından sonra bir proje açıklayacağım. Gebze'de yaşayan Gebze'ye gelen herkese dokunacak."dedi. Projenin yazılmamak kaydı ile bir kaç bölümünden bahsetti. İnanın nefesim kesildi ve ağzım açık kaldı. Tek kelimeyle ayakta alkışladım. İnanın ablamıza söz verdim 'yazmayacağım konuşmayacağım' diye. Sadece bir tanesini söylememe izin vermiş olsaydı ne kadar haklı olduğumu anlardınız. 

Serap Hanım bir slogan hazırlamış ya; Serap Çakır gelecek Gebze güzelleşecek' diye 
Bence az bile söylemiş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.