Çakır: Hayatı kolaylaştıracağız

Gebze 18.03.2019 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır: Hayatı kolaylaştıracağız

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışma temposunu iyiden iyiye artırdı. Vatandaşların isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Serap Çakır, sorunları tek tek not alıyor.  VATANDAŞIN TALEBİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ Beylikbağı'nda yaşayan Kars ve Iğdırlı kanaat önderleri ile bir araya gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. "Vatandaşların talepleri ve beklentileri benim için önemli" diyen Çakır, "Gebze'nin sorunlarını da çözüm yollarını da biliyorum" şeklinde konuştu.  GEBZE'DE YENİ BİR SAYFA AÇIKLACAK 1 Nisan'dan itibaren Gebze'de yeni bir sayfa açılacağını belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır,  "Sizlerin desteği ile inşallah 31 Mart’ta belediye başkanı olacağım ve Gebzelileri istedikleri gibi gerçek belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağım" dedi.  GEBZE'Yİ GEBZELİLER YÖNETECEK Göreve geldiklerinde vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projelerle çalışma yapacaklarını belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'ye hizmet etmek için bu yola çıktım. Hizmet yolunda kendimizi, projelerimizi anlatıyorum. Sıkılmadık el, ayak basılmadık yer bırakmadan gece gündüz çalışıyoruz. 1 Nisan’dan itibaren Gebze'yi Gebzeliler yönetecek" ifadelerini kullandı. 
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışma temposunu iyiden iyiye artırdı. Vatandaşların isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Serap Çakır, sorunları tek tek not alıyor. 

VATANDAŞIN TALEBİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Beylikbağı'nda yaşayan Kars ve Iğdırlı kanaat önderleri ile bir araya gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. "Vatandaşların talepleri ve beklentileri benim için önemli" diyen Çakır, "Gebze'nin sorunlarını da çözüm yollarını da biliyorum" şeklinde konuştu. 

GEBZE'DE YENİ BİR SAYFA AÇIKLACAK

1 Nisan'dan itibaren Gebze'de yeni bir sayfa açılacağını belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır,  "Sizlerin desteği ile inşallah 31 Mart’ta belediye başkanı olacağım ve Gebzelileri istedikleri gibi gerçek belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağım" dedi. 

GEBZE'Yİ GEBZELİLER YÖNETECEK

Göreve geldiklerinde vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projelerle çalışma yapacaklarını belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'ye hizmet etmek için bu yola çıktım. Hizmet yolunda kendimizi, projelerimizi anlatıyorum. Sıkılmadık el, ayak basılmadık yer bırakmadan gece gündüz çalışıyoruz. 1 Nisan’dan itibaren Gebze'yi Gebzeliler yönetecek" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.