Çakır’ın mesaisi başladı!

Kocaeli 28.10.2016 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çakır’ın mesaisi başladı!

  AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır belki de TBMM’nin en çok mesai yapan Milletvekillerinden birisi. Çakır, Vekil seçildiği günden beri yer aldığı Plan ve Bütçe Komisyonu’nun çalışma programından dolayı en fazla eforu sarf eden, bu nedenle seçim bölgesine uzak kalmak zorunda. 2011 seçimlerinde 8.sıradan aday gösterilip listeye giremeyen, 7 Haziran seçimlerinde 7.sıradan seçilemeyen Çakır, 1 Kasım seçimlerinde ise 6.sıradan Parlamentonun yolunu tutmuştu. YOĞUN BÜTÇE ÇALIŞMALARI Ancak Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yer alan Çakır, aylarca TBMM’de 2016 bütçesi için çalıştı. Çakır, tam birkaç ay rahatlamışken, bu kez 2017 Bütçe hazırlıklarını karşısında buldu. Çakır, şimdi diğer Komisyon üyeleriyle beraber yoğun bir çalışma içerisinde 2017 bütçesi için efor sarf ediyor. Bu nedenle seçim bölgesinden uzak kalan Çakır, bir süre önce eleştirileri üzerinde toplamıştı. Ancak bunun nedeni daha sonraları anlaşılmıştı. İşte Çakır, Ankara’da yine Plan Bütçe çalışmaları yaparken görünüyor.  Çakır, “Maliye Bakanımız Sn. Naci Ağbal'ın sunumu ile 2017 bütçesini görüşmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu toplantımız başladı. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”notunu düştü.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır belki de TBMM’nin en çok mesai yapan Milletvekillerinden birisi. Çakır, Vekil seçildiği günden beri yer aldığı Plan ve Bütçe Komisyonu’nun çalışma programından dolayı en fazla eforu sarf eden, bu nedenle seçim bölgesine uzak kalmak zorunda. 2011 seçimlerinde 8.sıradan aday gösterilip listeye giremeyen, 7 Haziran seçimlerinde 7.sıradan seçilemeyen Çakır, 1 Kasım seçimlerinde ise 6.sıradan Parlamentonun yolunu tutmuştu.

YOĞUN BÜTÇE ÇALIŞMALARI

Ancak Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yer alan Çakır, aylarca TBMM’de 2016 bütçesi için çalıştı. Çakır, tam birkaç ay rahatlamışken, bu kez 2017 Bütçe hazırlıklarını karşısında buldu. Çakır, şimdi diğer Komisyon üyeleriyle beraber yoğun bir çalışma içerisinde 2017 bütçesi için efor sarf ediyor. Bu nedenle seçim bölgesinden uzak kalan Çakır, bir süre önce eleştirileri üzerinde toplamıştı. Ancak bunun nedeni daha sonraları anlaşılmıştı. İşte Çakır, Ankara’da yine Plan Bütçe çalışmaları yaparken görünüyor.  Çakır, “Maliye Bakanımız Sn. Naci Ağbal'ın sunumu ile 2017 bütçesini görüşmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu toplantımız başladı. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.