Çakır, kadınlarla buluştu

Gebze 22.02.2019 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır, kadınlarla buluştu

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, kadınlar matinesine katıldı.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, kadınlar matinesine katıldı.Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Mimarsinan, Adem Yavuz ve Cumhuriyet Mahallesi Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen kadınlar matinesine katılarak seçim stresini attı.  GEBZE'YE KADIN ELİ DEĞMELİ 'Kadınlar Matinesi'ne büyük ilgi gösteren kadınlar, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı coşkulu alkışlarla karşıladı. Şenyuva Düğün Salonu’nda gerçekleşen 'Kadınlar Matinesi'nde konuşan Serap Çakır, "Gebzemizi şimdiye kadar hep erkekler yönetti. Durum ortada. Gebze’ye artık kadın eli değmeli. Sizlerin desteği ile Gebze’de büyük değişimi hayata geçireceğiz. Beylikbağı’nın sorunlarını, kadınlarımızın sorunlarını iyi biliyoruz. Burada yapacağımız iki büyük toplantı ile sorunları ve çözüm önerilerini anlatacağız" dedi. KADINLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Yüzlerce kadının katıldığı programda kadınların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyerek herkesle yakından ilgilendi. Program için Mimarsinan, Adem Yavuz ve Cumhuriyet Mahallesi Bölge Temsilciliği'ne teşekkür eden Serap Çakır, konuşmasının ardından müzik eşliğinde kadınlarla birlikte horon oynayıp ardından halay çekti. 
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, kadınlar matinesine katıldı.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, kadınlar matinesine katıldı.Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Mimarsinan, Adem Yavuz ve Cumhuriyet Mahallesi Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen kadınlar matinesine katılarak seçim stresini attı. 

GEBZE'YE KADIN ELİ DEĞMELİ

'Kadınlar Matinesi'ne büyük ilgi gösteren kadınlar, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı coşkulu alkışlarla karşıladı. Şenyuva Düğün Salonu’nda gerçekleşen 'Kadınlar Matinesi'nde konuşan Serap Çakır, "Gebzemizi şimdiye kadar hep erkekler yönetti. Durum ortada. Gebze’ye artık kadın eli değmeli. Sizlerin desteği ile Gebze’de büyük değişimi hayata geçireceğiz. Beylikbağı’nın sorunlarını, kadınlarımızın sorunlarını iyi biliyoruz. Burada yapacağımız iki büyük toplantı ile sorunları ve çözüm önerilerini anlatacağız" dedi.

KADINLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Yüzlerce kadının katıldığı programda kadınların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyerek herkesle yakından ilgilendi. Program için Mimarsinan, Adem Yavuz ve Cumhuriyet Mahallesi Bölge Temsilciliği'ne teşekkür eden Serap Çakır, konuşmasının ardından müzik eşliğinde kadınlarla birlikte horon oynayıp ardından halay çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.