Çakır: Şampiyonluk istiyorum

Spor 14.09.2017 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çakır: Şampiyonluk istiyorum

Gebzespor’a kattığı değer ve verdiği önemle gönüllerde taht kuran eski Başkan İlker Çakır, mor beyazlıların antrenmanını ziyaret ederek futbolulara moral verdi. Takıma tatlı ikramında bulunan Başkan Çakır, Maltepespor maçından 3 puan beklediğini söyledi.

Gebzespor’un 10 milyonu aşkın borcunu temizleyen ve yaptığı bir çok hizmetle de adını kulüp tarihine altın harflerle yazdıran eski başkan İlker Çakır, önceki gün sürpriz yaparak takımın antrenmanını ziyaret etti. Kendi döneminde de yer alan yönetici Mustafa Turhan’la Alaettin Kurt Stadı’na gelen başkan Çakır, yanında getirdiği baklavayı oyunculara ikram etti. Futbolcularla sohbet eden ve onlara ‘Hayat size güzel…” diyerek takılan Çakır, Maltepespor maçından galibiyet beklediğini söyledi.   ‘ÇIKARSAK YAPTIĞIMIZ İŞLER ANLAM KAZANIR’ Gebzespor’un bu sezon şampiyon olabileceğini dile getiren Çakır, “İyi bir takım kuruldu. Hepiniz kuşkusuz iyi oyuncularsınız. Bu işler biraz da nasip kısmete bağlı. Gebzespor’un şampiyonluğunu herkesten önce ben istiyorum. 3.Lig’e çıkıldığı zaman yaptığımız işler anlam kazanacak” dedi. İlker Çakır’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden teknik direktör Mehmet Akdemir, “Gebzespor’a yapmış olduğunuz hizmetleri yakinen biliyorum. Emeğiniz çok büyük. Ziyaretiniz bizi mutlu etti ve moral verdi” diye konuştu.
Gebzespor’a kattığı değer ve verdiği önemle gönüllerde taht kuran eski Başkan İlker Çakır, mor beyazlıların antrenmanını ziyaret ederek futbolulara moral verdi. Takıma tatlı ikramında bulunan Başkan Çakır, Maltepespor maçından 3 puan beklediğini söyledi.

Gebzespor’un 10 milyonu aşkın borcunu temizleyen ve yaptığı bir çok hizmetle de adını kulüp tarihine altın harflerle yazdıran eski başkan İlker Çakır, önceki gün sürpriz yaparak takımın antrenmanını ziyaret etti. Kendi döneminde de yer alan yönetici Mustafa Turhan’la Alaettin Kurt Stadı’na gelen başkan Çakır, yanında getirdiği baklavayı oyunculara ikram etti. Futbolcularla sohbet eden ve onlara ‘Hayat size güzel…” diyerek takılan Çakır, Maltepespor maçından galibiyet beklediğini söyledi.  

‘ÇIKARSAK YAPTIĞIMIZ İŞLER ANLAM KAZANIR’

Gebzespor’un bu sezon şampiyon olabileceğini dile getiren Çakır, “İyi bir takım kuruldu. Hepiniz kuşkusuz iyi oyuncularsınız. Bu işler biraz da nasip kısmete bağlı. Gebzespor’un şampiyonluğunu herkesten önce ben istiyorum. 3.Lig’e çıkıldığı zaman yaptığımız işler anlam kazanacak” dedi. İlker Çakır’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden teknik direktör Mehmet Akdemir, “Gebzespor’a yapmış olduğunuz hizmetleri yakinen biliyorum. Emeğiniz çok büyük. Ziyaretiniz bizi mutlu etti ve moral verdi” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.