GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çakmak organlarını bağışladı

08.11.2019 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çakmak organlarını bağışladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, ‘3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’ etkinlikleri kapsamında kalp hariç bütün organlarını bağışladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan organ bağışı haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşları teşvik etmek amacıyla kalp hariç bütün organlarını bağışladı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’nun daveti üzerine Gebze Kent Meydanı’nda kurulan organ bağış standına gelen Çakmak, burada yaptığı konuşmada, “Doku organ bağış kampanyası kapsamında kalp hariç bütün organlarımı eşimin de rızasını alarak bağışladım. Allah hepimize uzun ömür versin ama neticede ecel gelip canımızı verdikten sonra organlarımız bir başka beden de katkı sağlayacaksa buna hazırız. Herkesi bu vesileyle organ bağışı yapmaya davet ediyorum. Bu konuda hassasiyeti arttırmamız lazım. Organ bekleyen, bir önce topluma ve sosyal katılmayı bekleyen nice insanlarımız var. Bu güzel hadiseye  teşvik olalım” diye konuştu. KADIOĞLU, ÇAKMAK'A TEŞEKKÜR ETTİ Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ise, “Yaşar başkanımız sağolsun organ bağışı davetimize icap etti ve bizler için güzel bir olay oldu. Ülkemizde birçok vatandaşımız organ bağışı için sıra bekliyor, hayati tehlikeleri var. Sosyal hayat açısından da sıkıntı yaşıyorlar. Bunlara bir nebze olsun nefes verebilmek çok, çok güzel bir olay. Bu vesileyle şahsım, kurumum ve Sağlık Bakanlığı adına kıymetli başkanvekilimiz Yaşar Çakmak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, ‘3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’ etkinlikleri kapsamında kalp hariç bütün organlarını bağışladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan organ bağışı haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşları teşvik etmek amacıyla kalp hariç bütün organlarını bağışladı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’nun daveti üzerine Gebze Kent Meydanı’nda kurulan organ bağış standına gelen Çakmak, burada yaptığı konuşmada, “Doku organ bağış kampanyası kapsamında kalp hariç bütün organlarımı eşimin de rızasını alarak bağışladım. Allah hepimize uzun ömür versin ama neticede ecel gelip canımızı verdikten sonra organlarımız bir başka beden de katkı sağlayacaksa buna hazırız. Herkesi bu vesileyle organ bağışı yapmaya davet ediyorum. Bu konuda hassasiyeti arttırmamız lazım. Organ bekleyen, bir önce topluma ve sosyal katılmayı bekleyen nice insanlarımız var. Bu güzel hadiseye  teşvik olalım” diye konuştu.

KADIOĞLU, ÇAKMAK'A TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ise, “Yaşar başkanımız sağolsun organ bağışı davetimize icap etti ve bizler için güzel bir olay oldu. Ülkemizde birçok vatandaşımız organ bağışı için sıra bekliyor, hayati tehlikeleri var. Sosyal hayat açısından da sıkıntı yaşıyorlar. Bunlara bir nebze olsun nefes verebilmek çok, çok güzel bir olay. Bu vesileyle şahsım, kurumum ve Sağlık Bakanlığı adına kıymetli başkanvekilimiz Yaşar Çakmak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.