19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çakmak’tan Darıca G.B’ye ziyaret

Spor 05.03.2020 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çakmak’tan Darıca G.B’ye ziyaret

Gazetemizin 10.yıl kokteyline katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, ardından Darıca G.B Başkanı Arif Gülen ile birlikte sarı yeşillileri kulüp tesislerinde ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcular tanıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ziyaret etti. Dün önceki gün gazetemizin 10.yıl kutlama etkinliğinde Darıca G.B Başkanı Arif Gülen ile bir araya gelen Çakmak, gazetemizi tebriğin ardından Gülen ile birlikte sarı yeşillileri tesislerinde ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolcular ile tanışarak sohbet eden Başkanvekili Çakmak, ardından kulüp tesislerini gezerek Gülen’den bilgi aldı. ÇAKMAK TESİSLERİ ÇOK BEĞENDİ Çakmak, Darıca G.B tesislerini çok beğendiğini ifade ederek, sporun ve sporcunun yanında olacaklarını söyledi. Çakmak, “Darıca GB kulübümüz çok güzel bir konumda, çok özel bir tesise sahip. Bölge sporuna büyük katkılar sunacağına olan inancım tamdır. İnşallah en kısa zamanda Nene Hatun tesislerini hem Darıca GB kulübümüzün hem de bölge amatör spor kulüplerimizin hizmetine açacağız. En kısa zamanda da sayın başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte ziyarette bulanacağız” dedi. GÜLEN:GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’a sürpriz ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gülen, “Sayın Çakmak’a kulübümüzün işleyişi ve bulunduğu durumu ayrıntılı bir şekilde anlattık, plan ve projelerimizi sunduk. Kendisi samimiyetle bizleri dinledi ve projelerimize büyükşehir belediyesi olarak destek sunacaklarını en kısa zamanda da sayın Büyükakın ile maçımıza, tesislerimize geleceğini belirtti. Çok olumlu bir ziyaret ve görüşme oldu. Camiamız adına, bölge gençliğimiz için hep birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Gazetemizin 10.yıl kokteyline katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, ardından Darıca G.B Başkanı Arif Gülen ile birlikte sarı yeşillileri kulüp tesislerinde ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcular tanıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ziyaret etti. Dün önceki gün gazetemizin 10.yıl kutlama etkinliğinde Darıca G.B Başkanı Arif Gülen ile bir araya gelen Çakmak, gazetemizi tebriğin ardından Gülen ile birlikte sarı yeşillileri tesislerinde ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolcular ile tanışarak sohbet eden Başkanvekili Çakmak, ardından kulüp tesislerini gezerek Gülen’den bilgi aldı.

ÇAKMAK TESİSLERİ ÇOK BEĞENDİ

Çakmak, Darıca G.B tesislerini çok beğendiğini ifade ederek, sporun ve sporcunun yanında olacaklarını söyledi. Çakmak, “Darıca GB kulübümüz çok güzel bir konumda, çok özel bir tesise sahip. Bölge sporuna büyük katkılar sunacağına olan inancım tamdır. İnşallah en kısa zamanda Nene Hatun tesislerini hem Darıca GB kulübümüzün hem de bölge amatör spor kulüplerimizin hizmetine açacağız. En kısa zamanda da sayın başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte ziyarette bulanacağız” dedi.

GÜLEN:GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’a sürpriz ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gülen, “Sayın Çakmak’a kulübümüzün işleyişi ve bulunduğu durumu ayrıntılı bir şekilde anlattık, plan ve projelerimizi sunduk. Kendisi samimiyetle bizleri dinledi ve projelerimize büyükşehir belediyesi olarak destek sunacaklarını en kısa zamanda da sayın Büyükakın ile maçımıza, tesislerimize geleceğini belirtti. Çok olumlu bir ziyaret ve görüşme oldu. Camiamız adına, bölge gençliğimiz için hep birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.