GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çakmak'tan gazetemize ziyaret!

Gebze 09.07.2020 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çakmak'tan gazetemize ziyaret!

BAŞKANVEKİLİ ÇAKMAK’DAN ANA MUHALEFETE GÖNDERME:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, gazetemizi ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ile gündeme dair sohbet eden Çakmak, Gebze Belediyesi’nin 100 Milyon TL’lik tasarrufuna değinerek önemli mesajlar verdi. Gebze Belediyesi’nin geçen yıl 3 ay gibi kısa bir dönemde 100 Milyon TL’lik kar elde ettiğini belirterek, belediyenin birçok konuda çözüm odaklı olduğunu hatırlattı. Gebze için kangren olarak nitelendirilen kamyon garajı meselesinin sorunu çözülerek hayat geçirildiğini belirten Çakmak, “Şunu net olarak ifade edebilirim ki, Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, Gebze için en doğru isim. Belediyeyi çok kısa bir sürede artıya geçirdi. Belediyenin kiracı sayısı ve gelirleri arttı. Kendi istekleriyle işten ayrılan belediye çalışanlarının kıdem tazminatları ödendi. Kısa sürede 100 Milyon TL’lik tasarruf, alkışlanmalı ve desteklenmeli. Ama ne yazık ki CHP grubu, Ak Parti’ye hayır demek için kesin hesap cetveline hayır oyu kullandılar. CHP doğruların yanında olursa toplumda kabul görür. Ama görülüyor ki, kendileri kötü bir strateji içindeler” dedi.     ÇAKMAK: GEBZE HİZMET ALMAYA DEVAM EDECEK Çakmak Gebze’ye hizmet getirmeye devam edeceklerini belirterek, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ile birlikte, Gebze için hizmet yapmaya, bu kenti geliştirmeye ve büyütmeye koşar adımlarla devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla, Gebze’miz hükümetten yatırım desteği almaya devam edecek. Görevde olduğumuz süre içerisinde bu kenti daha ileriye taşıma adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi. SPOR SERVİSİNİ ZİYARET ETTİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ziyaret sonrasında haber servisimizi, ardından ise spor muhabirimiz Ümit Yıldırım’ı ziyaret etti. Yıldırım ile sohbet ederek bilgi alış verişinde bulunan Çakmak, “Gazetecilik, toplumun ve şehirlerin nabzını tutan değerli bir meslek grubu. İnanıyorum ki sizler de başarılarınızın devamını getireceksiniz. Ümit Medya ailesinin emektarlarına, yeni yayın döneminde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  
BAŞKANVEKİLİ ÇAKMAK’DAN ANA MUHALEFETE GÖNDERME:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, gazetemizi ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ile gündeme dair sohbet eden Çakmak, Gebze Belediyesi’nin 100 Milyon TL’lik tasarrufuna değinerek önemli mesajlar verdi.

Gebze Belediyesi’nin geçen yıl 3 ay gibi kısa bir dönemde 100 Milyon TL’lik kar elde ettiğini belirterek, belediyenin birçok konuda çözüm odaklı olduğunu hatırlattı. Gebze için kangren olarak nitelendirilen kamyon garajı meselesinin sorunu çözülerek hayat geçirildiğini belirten Çakmak, “Şunu net olarak ifade edebilirim ki, Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, Gebze için en doğru isim. Belediyeyi çok kısa bir sürede artıya geçirdi. Belediyenin kiracı sayısı ve gelirleri arttı. Kendi istekleriyle işten ayrılan belediye çalışanlarının kıdem tazminatları ödendi. Kısa sürede 100 Milyon TL’lik tasarruf, alkışlanmalı ve desteklenmeli. Ama ne yazık ki CHP grubu, Ak Parti’ye hayır demek için kesin hesap cetveline hayır oyu kullandılar. CHP doğruların yanında olursa toplumda kabul görür. Ama görülüyor ki, kendileri kötü bir strateji içindeler” dedi.

 

 

ÇAKMAK: GEBZE HİZMET ALMAYA DEVAM EDECEK

Çakmak Gebze’ye hizmet getirmeye devam edeceklerini belirterek, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ile birlikte, Gebze için hizmet yapmaya, bu kenti geliştirmeye ve büyütmeye koşar adımlarla devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla, Gebze’miz hükümetten yatırım desteği almaya devam edecek. Görevde olduğumuz süre içerisinde bu kenti daha ileriye taşıma adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİNİ ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ziyaret sonrasında haber servisimizi, ardından ise spor muhabirimiz Ümit Yıldırım’ı ziyaret etti. Yıldırım ile sohbet ederek bilgi alış verişinde bulunan Çakmak, “Gazetecilik, toplumun ve şehirlerin nabzını tutan değerli bir meslek grubu. İnanıyorum ki sizler de başarılarınızın devamını getireceksiniz. Ümit Medya ailesinin emektarlarına, yeni yayın döneminde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.