GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çakmak, TDED Gebze'ye Misafir Oldu

Kültür-Sanat 26.01.2020 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çakmak, TDED Gebze'ye Misafir Oldu

Kocaeli Büyükşehir Başkan vekili Yaşar Çakmak, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti.

Gebze'de hat, ney, sanat, tarih ve özellikle edebiyat sahasındaki programlarla değer katan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Gebze Şubesi'nin bu haftaki konuğu Kocaeli Büyükşehir Başkan vekili Yaşar Çakmak'tı. Derneğin her Cuma saat 17.00'de düzenlediği "Gençlerle Başbaşa" söyleşisinin bu haftaki konusu edebiyat dünyamızın önemli isimlerinden biri olan Sait Faik Abasıyanık'tı. Programa özellikle liseli gençlerin katılımı yoğundu. Katılanlar Sait Faik ve onun eserleri üzerine konuşmalar yaptıktan sonra öğrenciler şiir okudu. ÇAKMAK, “BOL BOL KİTAP OKUYUN” KBB Başkan vekili Çakmak da gençlere edebiyatın kültür dünyamızda ne kadar önemli olduğuna Mevlana'dan Yunus Emre'ye Karacaoğlan'dan Neşet Ertaş'a ozan, şair ve ediplerimizin ülkemizin kültür iklimin gelişmesinde ne kadar etkili olduğuna dikkat çekerek, gençlere kitap okumanın önemine değindi. YAŞAROĞLU, PROGRAMLARA HERKESİ DAVET ETTİ 7 senedir bu okumaların devam ettiğini belirten şube başkanı Musa Yaşaroğlu, gençlerin bilhassa aktif olarak gönüllü bir şekilde katılımlarının kendileri için mutlu edici bir durum olduğunu söyledi. Gelecek hafta Halikarnas Balıkçısı hakkında söyleşinin gerçekleşeceğini belirten Yaşaroğlu, programlara herkesi davet ettiklerini belirtti.
Kocaeli Büyükşehir Başkan vekili Yaşar Çakmak, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti.

Gebze'de hat, ney, sanat, tarih ve özellikle edebiyat sahasındaki programlarla değer katan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Gebze Şubesi'nin bu haftaki konuğu Kocaeli Büyükşehir Başkan vekili Yaşar Çakmak'tı. Derneğin her Cuma saat 17.00'de düzenlediği "Gençlerle Başbaşa" söyleşisinin bu haftaki konusu edebiyat dünyamızın önemli isimlerinden biri olan Sait Faik Abasıyanık'tı. Programa özellikle liseli gençlerin katılımı yoğundu. Katılanlar Sait Faik ve onun eserleri üzerine konuşmalar yaptıktan sonra öğrenciler şiir okudu.

ÇAKMAK, “BOL BOL KİTAP OKUYUN”

KBB Başkan vekili Çakmak da gençlere edebiyatın kültür dünyamızda ne kadar önemli olduğuna Mevlana'dan Yunus Emre'ye Karacaoğlan'dan Neşet Ertaş'a ozan, şair ve ediplerimizin ülkemizin kültür iklimin gelişmesinde ne kadar etkili olduğuna dikkat çekerek, gençlere kitap okumanın önemine değindi.

YAŞAROĞLU, PROGRAMLARA HERKESİ DAVET ETTİ

7 senedir bu okumaların devam ettiğini belirten şube başkanı Musa Yaşaroğlu, gençlerin bilhassa aktif olarak gönüllü bir şekilde katılımlarının kendileri için mutlu edici bir durum olduğunu söyledi. Gelecek hafta Halikarnas Balıkçısı hakkında söyleşinin gerçekleşeceğini belirten Yaşaroğlu, programlara herkesi davet ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.