19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Darıca 26.01.2019 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Darıca’daki programlarına eşlik ederken, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda partililere seslenen Başkan Karabacak,  15 yıllık görev süremiz boyunca teşkilatımızla ve halkımızla birlikte Darıca’da önemli hizmetler yaptık. Bize ve AK Parti’ye güvenenleri hiç mahcup etmedik, sözümüz sözde kalmadı. 31 Mart seçimlerine kadar da MHP’ye gönül veren arkadaşlarımızı da yanımıza alarak kapı kapı gezeceğiz ve bu seçimlerden güçlü bir şekilde çıkacağız. Ben yeni başkan adayımız Muzaffer Bıyık’a başarılar diliyorum, teşkilat üyelerimize de bu süreçte kolaylıklar diliyorum.” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Açay, Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve beraberindekiler daha sonra İstasyon Caddesindeki vatandaşlarla hasbihal ederek, seçimlerde vatandaşlardan destek istediler. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Darıca’daki programlarına eşlik ederken, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda partililere seslenen Başkan Karabacak,  15 yıllık görev süremiz boyunca teşkilatımızla ve halkımızla birlikte Darıca’da önemli hizmetler yaptık. Bize ve AK Parti’ye güvenenleri hiç mahcup etmedik, sözümüz sözde kalmadı. 31 Mart seçimlerine kadar da MHP’ye gönül veren arkadaşlarımızı da yanımıza alarak kapı kapı gezeceğiz ve bu seçimlerden güçlü bir şekilde çıkacağız. Ben yeni başkan adayımız Muzaffer Bıyık’a başarılar diliyorum, teşkilat üyelerimize de bu süreçte kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Açay, Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve beraberindekiler daha sonra İstasyon Caddesindeki vatandaşlarla hasbihal ederek, seçimlerde vatandaşlardan destek istediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.