ÇALIŞKAN yönetim

Spor 17.06.2015 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇALIŞKAN yönetim

Gebzespor’un 2015-2016 futbol sezonu için satışa sunulan kombine kartlarına Gebzeliler’in ilgisi sürüyor.

Gebzespor’un 2015-2016 futbol sezonu için satışa sunulan kombine kartlarına Gebzeliler’in ilgisi sürüyor. Kısa bir zaman içerisnde yoğun bir rağbete uğrayan kombine kartlar her geçen gün sahiplerini bulurken, bu hareketliliğin yaşanmasında Gebzesporlu yöneticilerin emeği su götürmez bir gerçek. Kombine kart satışlarına son günlerde ağırlık veren Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, dün de Gebze’nin saygın kişilerine kombine kartlarını takdim etti. Çalışkan Grup’un sahiplerinden İsmail Çalışkan, Ahmet Çalışkan ve Özhan Çalışkan 1’er adet kombine kart alarak, Gebzespor’a toplamda 3 Bin TL’lik katkıda bulundular. Çalışkan Grup’un sahiplerinin bu jestine teşekkür eden Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, ‘’Gebzespor’a destek oldukları için kendilerine minnettarız. Çalışkan Grup’un sahiplerinin Gebzespor’a yaklaşımının herkese örnek olması gerektiğini düşünüyorum’’ dedi     .  
Gebzespor’un 2015-2016 futbol sezonu için satışa sunulan kombine kartlarına Gebzeliler’in ilgisi sürüyor.

Gebzespor’un 2015-2016 futbol sezonu için satışa sunulan kombine kartlarına Gebzeliler’in ilgisi sürüyor. Kısa bir zaman içerisnde yoğun bir rağbete uğrayan kombine kartlar her geçen gün sahiplerini bulurken, bu hareketliliğin yaşanmasında Gebzesporlu yöneticilerin emeği su götürmez bir gerçek. Kombine kart satışlarına son günlerde ağırlık veren Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, dün de Gebze’nin saygın kişilerine kombine kartlarını takdim etti. Çalışkan Grup’un sahiplerinden İsmail Çalışkan, Ahmet Çalışkan ve Özhan Çalışkan 1’er adet kombine kart alarak, Gebzespor’a toplamda 3 Bin TL’lik katkıda bulundular. Çalışkan Grup’un sahiplerinin bu jestine teşekkür eden Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, ‘’Gebzespor’a destek oldukları için kendilerine minnettarız. Çalışkan Grup’un sahiplerinin Gebzespor’a yaklaşımının herkese örnek olması gerektiğini düşünüyorum’’ dedi

 

 

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.