ÇALIŞMALAR ÇAYIROVA GENÇLİĞİ İÇİN!

Çayırova 18.12.2017 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇALIŞMALAR ÇAYIROVA GENÇLİĞİ İÇİN!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ve yönetimini ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Güler, Çayırova’da uyuşturucu ile mücadelemize buradan start veriyoruz. Uyuşturucu ile mücadele projelerimizi başlatacağız. Yapacağımız tüm çalışmalar Çayırova gençliği için.” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ve yönetimi AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ve yönetimi ile bağımlılıkla mücadele konusundaki çalışmalar değerlendirildi. UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDECEĞİZ Ziyarette konuşan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Gençlerimizin sağlıklı bir gelecek inşa etmesi için çalışıyoruz. Gençlerimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmak adına çaba gösteriyoruz. Ülkemizin genç beyinlerini vatansever, sağlıklı, bağımlılıktan kurtulmuş gençler olarak yetiştirmek eğitimcilerin ve biz siyasilerin görevi. Çayırova’da uyuşturucu ile mücadelemize buradan start veriyoruz. Uyuşturucu ile mücadele projelerimizi başlatacağız. Yapacağımız tüm çalışmalar Çayırova gençliği için.” dedi. BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ise, Cemiyet olarak faaliyetlerini arttıracaklarını belirterek, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti olarak Bağımlılıkla mücadele eğitimi konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Gürbüz, gençlerimize hitap etmek ve bilinçlenmelerini sağlamak için stant faaliyetlerimizi gerçekleştiriyor, bunun yanı sıra lise ve üniversitedeki gençlerimiz ile sık sık bir araya gelerek eğitim ve seminerlerimize devam ediyoruz. Gençlerimizin daha iyi bir geleceği olsun, sağlıklı bir yaşam sürsünler diye sık sık farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetlerimize ihmal etmiyoruz.” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ve yönetimini ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Güler, Çayırova’da uyuşturucu ile mücadelemize buradan start veriyoruz. Uyuşturucu ile mücadele projelerimizi başlatacağız. Yapacağımız tüm çalışmalar Çayırova gençliği için.” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ve yönetimi AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ve yönetimi ile bağımlılıkla mücadele konusundaki çalışmalar değerlendirildi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Ziyarette konuşan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Gençlerimizin sağlıklı bir gelecek inşa etmesi için çalışıyoruz. Gençlerimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmak adına çaba gösteriyoruz. Ülkemizin genç beyinlerini vatansever, sağlıklı, bağımlılıktan kurtulmuş gençler olarak yetiştirmek eğitimcilerin ve biz siyasilerin görevi. Çayırova’da uyuşturucu ile mücadelemize buradan start veriyoruz. Uyuşturucu ile mücadele projelerimizi başlatacağız. Yapacağımız tüm çalışmalar Çayırova gençliği için.” dedi.

BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muhammed Yasin Gürbüz ise, Cemiyet olarak faaliyetlerini arttıracaklarını belirterek, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti olarak Bağımlılıkla mücadele eğitimi konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Gürbüz, gençlerimize hitap etmek ve bilinçlenmelerini sağlamak için stant faaliyetlerimizi gerçekleştiriyor, bunun yanı sıra lise ve üniversitedeki gençlerimiz ile sık sık bir araya gelerek eğitim ve seminerlerimize devam ediyoruz. Gençlerimizin daha iyi bir geleceği olsun, sağlıklı bir yaşam sürsünler diye sık sık farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetlerimize ihmal etmiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.