Çaldığı Otomobilde Uyuşturucuyla Yakalandı

Gebze 11.10.2017 - 21:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çaldığı Otomobilde Uyuşturucuyla Yakalandı

Gebze'de bir şirketin otoparkında bulunan otomobili ile ofisten dizüstü bilgisayar, elektronik eşya ve bin TL çalan Z.B., İstanbul'da yakalandı.

Gebze'de geçen 30  Eylül günü bir şirkete giren hırsız, dizüstü bilgisayar, elektronik eşya, bin TL ve otoparkta bulunan otomobili çaldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, hırsızın kimliğini belirledi.  Jandarma, şüpheli Z.B.'nin  İstanbul  Tuzla'da olduğunu saptadı.  Tuzla'da polisin de destek verdiği operasyonla Z.B. çaldığı otomobille yakalandı. Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Z.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gebze'de bir şirketin otoparkında bulunan otomobili ile ofisten dizüstü bilgisayar, elektronik eşya ve bin TL çalan Z.B., İstanbul'da yakalandı.

Gebze'de geçen 30  Eylül günü bir şirkete giren hırsız, dizüstü bilgisayar, elektronik eşya, bin TL ve otoparkta bulunan otomobili çaldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, hırsızın kimliğini belirledi.  Jandarma, şüpheli Z.B.'nin  İstanbul  Tuzla'da olduğunu saptadı.  Tuzla'da polisin de destek verdiği operasyonla Z.B. çaldığı otomobille yakalandı. Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Z.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.