19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Çalışanın hakkı verilir"

Gebze 02.01.2020 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Çalışanın hakkı verilir"

Gebze Belediyesi Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Fazla çalışma ücreti” ile ilgili olan zabıta müdürlüğünün teklifi konusunda da konuşarak "bu madde önemli fazla çalışanın hakkını vermekle alakalı" ifadesini kullandı. Gebze Belediyesi Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başkanlık etti. Toplantıda 19 gündem maddesi karara bağlandı. Meclis toplantısını CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ile MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da takip etti. "Birliğimizin daim olduğu, milletçe huzurlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum” diyerek meclis toplantısına başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gündemin 7. Maddesinde yer alan "Fazla çalışma ücreti” ile ilgili olan zabıta müdürlüğünün teklifi konusunda da konuşarak "bu madde önemli fazla çalışanın hakkını vermekle alakalı" ifadesini kullandı. Öte yandan madde oy birliği ile kabul edildi. "ŞÖFÖR DIŞINDA ALIM OLMADI" Gündemin 16. Maddesinde yer alan, "Geçici iş pozisyonlarında çalışan 50 personelin geçici işçilerin çalıştırılmasına yönelik teklif" oy birliği ile kabul edildi. Başkan Büyükgöz "belediyemize şoför dışında alım olmadı. 10 Ocak itibari ile 171 personel emekli oldu. 1600 personele düştük" dedi. "PAHA BİÇİLEMEZ HİZMET" Gebze Gençlik Atlı Spor Kulübü gündeme sonradan eklenirken Başkan Büyükgöz "Oradaki hizmet paha biçilemez. 12 at var. Belediyemizin kulübü. Çalışanlar var, öğtetmenler var. Tuzladan bile gelenler var. Down sendromlu çocuklarımız hizmet alıyor. Masraf yönünden aşağıya çektik. 150 bin TL gibi bir bütçesi var" derken bu madde de oy birliği ile kabul edildi. DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ Denetim komisyonuna 5 üye seçimi yapılırken; bu isimler Mehmet Dinç, Sefa Zengin, Vasfiye Aydın, Yasemin Özdemir ve Saide Arslan oldu. Öte yandan Gebze Belediyesi Şubat meclisinin 4 Şubat salı günü 16.00'da yapılmasına karar verildi.

Gebze Belediyesi Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Fazla çalışma ücreti” ile ilgili olan zabıta müdürlüğünün teklifi konusunda da konuşarak "bu madde önemli fazla çalışanın hakkını vermekle alakalı" ifadesini kullandı.

Gebze Belediyesi Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başkanlık etti. Toplantıda 19 gündem maddesi karara bağlandı. Meclis toplantısını CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ile MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da takip etti. "Birliğimizin daim olduğu, milletçe huzurlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum” diyerek meclis toplantısına başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gündemin 7. Maddesinde yer alan "Fazla çalışma ücreti” ile ilgili olan zabıta müdürlüğünün teklifi konusunda da konuşarak "bu madde önemli fazla çalışanın hakkını vermekle alakalı" ifadesini kullandı. Öte yandan madde oy birliği ile kabul edildi.

"ŞÖFÖR DIŞINDA ALIM OLMADI"

Gündemin 16. Maddesinde yer alan, "Geçici iş pozisyonlarında çalışan 50 personelin geçici işçilerin çalıştırılmasına yönelik teklif" oy birliği ile kabul edildi. Başkan Büyükgöz "belediyemize şoför dışında alım olmadı. 10 Ocak itibari ile 171 personel emekli oldu. 1600 personele düştük" dedi.

"PAHA BİÇİLEMEZ HİZMET"

Gebze Gençlik Atlı Spor Kulübü gündeme sonradan eklenirken Başkan Büyükgöz "Oradaki hizmet paha biçilemez. 12 at var. Belediyemizin kulübü. Çalışanlar var, öğtetmenler var. Tuzladan bile gelenler var. Down sendromlu çocuklarımız hizmet alıyor. Masraf yönünden aşağıya çektik. 150 bin TL gibi bir bütçesi var" derken bu madde de oy birliği ile kabul edildi.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Denetim komisyonuna 5 üye seçimi yapılırken; bu isimler Mehmet Dinç, Sefa Zengin, Vasfiye Aydın, Yasemin Özdemir ve Saide Arslan oldu. Öte yandan Gebze Belediyesi Şubat meclisinin 4 Şubat salı günü 16.00'da yapılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.