GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çalışmalarımız titizlikle devam ediyor

Gebze 29.05.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çalışmalarımız titizlikle devam ediyor

Gebze Osmanyılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu göreve geldiği günden bu ya olan çalışmalarımız değerlendirerek, “Çalışmalarımız titizlikle devam ediyor” dedi. Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferanla; Gebze Osmanyılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu ile görüşme gerçekleştirdik. Osmanyılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile değil, birim müdürleri ile irtibatta olduklarını ve sorunlarını bu şekilde çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Mahallemizde sosyal alanlarımız çok az. Vatandaşlarımız sosyalleşirken sorun yaşıyor. Bu da çarpık kentleşmeden kaynaklanıyor. Mahallemizde boş alan kalmadığı için de ne yazık ki çözüm üretilemiyor. SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ Görevimde ikinci dönemim. Geçen sene ikinci kez muhtar seçildik ve bu süre zarfında çalınan rögar kapakları ile ilgili belediye ile irtibata geçerek bir kaza olmadan yenisinin takılmasını gerçekleştirdik. Mahallemizde fuhuş şikayeti yapılan evler vardı. Bu noktaları polis ekiplerine bildirerek sorunun çözüme kavuşmasını sağladık. Mahallemizde periyodik olarak yapılan ilaçlamalarda belediye ekiplerine eşlik ederek gerekli noktalara ulaştırdık. ÇALIŞMALARDA ÖNCÜ OLDUK Korona virüs sürecinde yurt dışından gelen tüm umrecilerin ev ev gezilerek karantina kurallarının tebliğ edilmesinde ilçe sağlık kuruluna kılavuzluk ettik. Aynı şekilde yurt dışından gelen tüm tır ve otobüs şoförlerinin ve öğrencilerin ziyaret edilerek karantina kurallarının tebliğini yaptık. Ramazan ayı boyunca yapılan çalışmalarla 130 aileye kumanya temini ve geçim sıkıntısı çeken ailelere yardımseverler sayesinde nakdi yardım verilmesine öncülük ettik” ifadelerine yer verdi.

Gebze Osmanyılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu göreve geldiği günden bu ya olan çalışmalarımız değerlendirerek, “Çalışmalarımız titizlikle devam ediyor” dedi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferanla; Gebze Osmanyılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu ile görüşme gerçekleştirdik. Osmanyılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile değil, birim müdürleri ile irtibatta olduklarını ve sorunlarını bu şekilde çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Mahallemizde sosyal alanlarımız çok az. Vatandaşlarımız sosyalleşirken sorun yaşıyor. Bu da çarpık kentleşmeden kaynaklanıyor. Mahallemizde boş alan kalmadığı için de ne yazık ki çözüm üretilemiyor.

SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ

Görevimde ikinci dönemim. Geçen sene ikinci kez muhtar seçildik ve bu süre zarfında çalınan rögar kapakları ile ilgili belediye ile irtibata geçerek bir kaza olmadan yenisinin takılmasını gerçekleştirdik. Mahallemizde fuhuş şikayeti yapılan evler vardı. Bu noktaları polis ekiplerine bildirerek sorunun çözüme kavuşmasını sağladık. Mahallemizde periyodik olarak yapılan ilaçlamalarda belediye ekiplerine eşlik ederek gerekli noktalara ulaştırdık.

ÇALIŞMALARDA ÖNCÜ OLDUK

Korona virüs sürecinde yurt dışından gelen tüm umrecilerin ev ev gezilerek karantina kurallarının tebliğ edilmesinde ilçe sağlık kuruluna kılavuzluk ettik. Aynı şekilde yurt dışından gelen tüm tır ve otobüs şoförlerinin ve öğrencilerin ziyaret edilerek karantina kurallarının tebliğini yaptık. Ramazan ayı boyunca yapılan çalışmalarla 130 aileye kumanya temini ve geçim sıkıntısı çeken ailelere yardımseverler sayesinde nakdi yardım verilmesine öncülük ettik” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.