19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çalıştaylar devam edecek!

Kocaeli 18.02.2016 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çalıştaylar devam edecek!

Haftalık il toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, gerek Kocaeli ve gerekse CHP ile ilgili çalıştayların devam edeceğini bildirdi.

CHP İl Yönetim Kurulu haftalık yönetim kurulu toplantısını il binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay basın açıklaması gerçekleştirdi.  GEBZE'Yİ ZİYARET ETTİK İl yönetimi adına basın açıklamasını gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Geçen hafta Cuma günü Gebze ilçemizi ziyaret ettik. İl başkanlığı odamızın açılışını gerçekleştirdik. Orada bir takım ziyaretlerde bulunduk. Pazar esnafını, emekliler derneğini ziyaret ettik. Gebze'de bulunan 5 basın kuruluşunu ziyaret ettik. Ziyaretlerimizi yağmur altında yürüyerek gerçekleştirdik. Bu hafta Gebze’ye yine uğrayacağız. Ardından cumartesi günü saat 14.00 ile 18.00 arasında Darıca ilçemize ziyarette bulunacağız” dedi.  PARTİLİLERİ DİNLEYECEĞİZ Çalıştay hakkında da konuşan Sarıbay, “Kocaeli’nin hafızası toplanıyor çalıştayıyla ilgili çalışmalarımızı bitirme aşamasına geldik. Bu projeyle partimizin yeniden güçlenmesinde yer almak isteyen eski partililerimizi bir araya toplayacağız. Yeni yöneticilerimizi ve yeni partililerimiz ile eskileri kaynaştıracağız. Bu toplantıyı 6 Mart’ta Tanyıldız Restoran’da yapacağız. Saat 10.00’da kahvaltılı olarak yapacağımız bu toplantının önceki çalıştaylarımız gibi bir formatı olmayacak. 4 saat boyunca partililerimizi dinleyeceğiz.Cumartesi günüde Kandıra İlçe Başkanlığımıza atanan kayyum heyeti ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geleceğiz. Burada 2 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongremiz öncesinde seçimi değerlendireceğiz" dedi.  DOĞRU BULMUYORUM Basın açıklaması sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sarıbay, ‘CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Kılıçdaroğlu'nun kendini geri çekmesi gerek açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna, “Baykal gibi bu partinin genel başkanlığını yapmış birisinin medya önünde CHP genel başkanı hakkında böyle bir açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. Bunlar kurultayda söylenebilirdi. Kendisi kurultayda aday olabilirdi yada aday çıkarabilirdi ama yapmadı. Genel olarak il başkanlarının çoğu bu açıklamaya tepki gösterdi. Bunlar parti içerisinde konuşulması gereken konular" şeklinde yanıt verdi.  BAYKAL'I YARGILAMAK BİZE DÜŞMEZ ‘Baykal'ın açıklamasından dolayı istifa etmesini yada disiplin kuruluna sevk edilmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?’ sorusu üzerine Sarıbay, “Karşınızda genel başkanlık yapmış, 60 senesini partiye vermiş bir Deniz Baykal var. Onu yargılamak bize düşmez. Parti disiplin kurulumuzun takdiridir" ifadelerini kullandı. Sarıbay yeni alınacak il binasıyla ilgili soru üzerine ise, “İl binamız için bir yer bulduk ancak bazı arkadaşlarımız muhalefet ediyorlar. Bu arkadaşlara alternatif yer bulmaları için zaman tanıdım. Bu zaman sonucunda yer bulamazlarsa bu yere taşınacağız” dedi. 
Haftalık il toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, gerek Kocaeli ve gerekse CHP ile ilgili çalıştayların devam edeceğini bildirdi.

CHP İl Yönetim Kurulu haftalık yönetim kurulu toplantısını il binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay basın açıklaması gerçekleştirdi.

 GEBZE'Yİ ZİYARET ETTİK

İl yönetimi adına basın açıklamasını gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Geçen hafta Cuma günü Gebze ilçemizi ziyaret ettik. İl başkanlığı odamızın açılışını gerçekleştirdik. Orada bir takım ziyaretlerde bulunduk. Pazar esnafını, emekliler derneğini ziyaret ettik. Gebze'de bulunan 5 basın kuruluşunu ziyaret ettik. Ziyaretlerimizi yağmur altında yürüyerek gerçekleştirdik. Bu hafta Gebze’ye yine uğrayacağız. Ardından cumartesi günü saat 14.00 ile 18.00 arasında Darıca ilçemize ziyarette bulunacağız” dedi.

 PARTİLİLERİ DİNLEYECEĞİZ

Çalıştay hakkında da konuşan Sarıbay, “Kocaeli’nin hafızası toplanıyor çalıştayıyla ilgili çalışmalarımızı bitirme aşamasına geldik. Bu projeyle partimizin yeniden güçlenmesinde yer almak isteyen eski partililerimizi bir araya toplayacağız. Yeni yöneticilerimizi ve yeni partililerimiz ile eskileri kaynaştıracağız. Bu toplantıyı 6 Mart’ta Tanyıldız Restoran’da yapacağız. Saat 10.00’da kahvaltılı olarak yapacağımız bu toplantının önceki çalıştaylarımız gibi bir formatı olmayacak. 4 saat boyunca partililerimizi dinleyeceğiz.Cumartesi günüde Kandıra İlçe Başkanlığımıza atanan kayyum heyeti ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geleceğiz. Burada 2 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongremiz öncesinde seçimi değerlendireceğiz" dedi.

 DOĞRU BULMUYORUM

Basın açıklaması sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sarıbay, ‘CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Kılıçdaroğlu'nun kendini geri çekmesi gerek açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna, “Baykal gibi bu partinin genel başkanlığını yapmış birisinin medya önünde CHP genel başkanı hakkında böyle bir açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. Bunlar kurultayda söylenebilirdi. Kendisi kurultayda aday olabilirdi yada aday çıkarabilirdi ama yapmadı. Genel olarak il başkanlarının çoğu bu açıklamaya tepki gösterdi. Bunlar parti içerisinde konuşulması gereken konular" şeklinde yanıt verdi.

 BAYKAL'I YARGILAMAK BİZE DÜŞMEZ

‘Baykal'ın açıklamasından dolayı istifa etmesini yada disiplin kuruluna sevk edilmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?’ sorusu üzerine Sarıbay, “Karşınızda genel başkanlık yapmış, 60 senesini partiye vermiş bir Deniz Baykal var. Onu yargılamak bize düşmez. Parti disiplin kurulumuzun takdiridir" ifadelerini kullandı. Sarıbay yeni alınacak il binasıyla ilgili soru üzerine ise, “İl binamız için bir yer bulduk ancak bazı arkadaşlarımız muhalefet ediyorlar. Bu arkadaşlara alternatif yer bulmaları için zaman tanıdım. Bu zaman sonucunda yer bulamazlarsa bu yere taşınacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.