Cami Hırsızları Tutuklandı!

Gebze 14.02.2019 - 20:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cami Hırsızları Tutuklandı!

Çayırova, Gebze ve Darıca ilçesinde camilerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Çayırova, Gebze ve Darıca ilçesindeki camilerdeki elektronik ürünlerin çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, hırsızlığı Ö.Y'nin gerçekleştirdiğini ve çaldığı ürünleri H.K'ye sattığını belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri yakaladı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli Ö.Y, Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgulamasının ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan Ö.Y. tutuklandı. Çalıntı malı satın alan H.K. ise emniyetteki ifadesinin ardından salıverildi.
Çayırova, Gebze ve Darıca ilçesinde camilerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Çayırova, Gebze ve Darıca ilçesindeki camilerdeki elektronik ürünlerin çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, hırsızlığı Ö.Y'nin gerçekleştirdiğini ve çaldığı ürünleri H.K'ye sattığını belirledi.

Operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri yakaladı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli Ö.Y, Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık sorgulamasının ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan Ö.Y. tutuklandı. Çalıntı malı satın alan H.K. ise emniyetteki ifadesinin ardından salıverildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.