Çamlık parkı hep böyle olsun!

Gebze 25.04.2020 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çamlık parkı hep böyle olsun!

Gebze Kent Meydanında bulunan Çamlık Parkı'nda sokağa çıkma kısıtlamasıyla kimseler yer almadı. Yasak dışındaki günlerde uyarılara karşın söz dinlemeyerek vatandaşların akın ettiği Çamlık Parkı’nda bu defa adeta in cin top oynadı ve son zamanların en sakin görüntüsünü verdi.

Gebze Kent Meydanında yer alan Çamlık Parkı sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessiz ve sakin bir gün geçirdi. Diğer günlerde özellikle güneşi gören vatandaşların uyarı dinlemeyerek akın ettiği Çamlık Parkı’nda bu defa adeta in cin top oynadı ve son zamanların en sakin görüntüsünü verdi. Çamlık Parkı’nda sokağa çıkma yasağının ikinci gününde kimseler yer almazken kediler ve kuşlar dışında kimseler yer almadı. Park sakin görüntüsüyle dikkat çekerken “keşke salgın boyunca hep böyle olsa” dedirtti. SADECE KEDİLER VE KUŞLAR VARDI Vatandaşların özellikle güzel havalarda zaman geçirdiği ve salgın döneminde de uyarı dinlemeyerek rağbet gösterdiği Çamlık Parkı'nda ki sakin tablo sokağa çıkma kısıtlamasının adeta bir yansımasıydı. Alınan tedbirler sonuç verirken Çamlık Parkı uzun yıllar sonra ilk defa bir bahar mevsimini böyle sessiz ve kimsesiz yaşadı. Gebze’nin es eski ve tanınmış parkı olan parkta, kimselerin olmayışı ve sessiz görüntüsü Gebze’deki sokağa çıkma kısıtlamasında her şeyin sakin olduğunun somut bir örneğiydi.
Gebze Kent Meydanında bulunan Çamlık Parkı'nda sokağa çıkma kısıtlamasıyla kimseler yer almadı. Yasak dışındaki günlerde uyarılara karşın söz dinlemeyerek vatandaşların akın ettiği Çamlık Parkı’nda bu defa adeta in cin top oynadı ve son zamanların en sakin görüntüsünü verdi.

Gebze Kent Meydanında yer alan Çamlık Parkı sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessiz ve sakin bir gün geçirdi. Diğer günlerde özellikle güneşi gören vatandaşların uyarı dinlemeyerek akın ettiği Çamlık Parkı’nda bu defa adeta in cin top oynadı ve son zamanların en sakin görüntüsünü verdi. Çamlık Parkı’nda sokağa çıkma yasağının ikinci gününde kimseler yer almazken kediler ve kuşlar dışında kimseler yer almadı. Park sakin görüntüsüyle dikkat çekerken “keşke salgın boyunca hep böyle olsa” dedirtti.

SADECE KEDİLER VE KUŞLAR VARDI

Vatandaşların özellikle güzel havalarda zaman geçirdiği ve salgın döneminde de uyarı dinlemeyerek rağbet gösterdiği Çamlık Parkı'nda ki sakin tablo sokağa çıkma kısıtlamasının adeta bir yansımasıydı. Alınan tedbirler sonuç verirken Çamlık Parkı uzun yıllar sonra ilk defa bir bahar mevsimini böyle sessiz ve kimsesiz yaşadı. Gebze’nin es eski ve tanınmış parkı olan parkta, kimselerin olmayışı ve sessiz görüntüsü Gebze’deki sokağa çıkma kısıtlamasında her şeyin sakin olduğunun somut bir örneğiydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.