Çanakkale'de Öldü Gebze'ye Getirldi

Gebze 03.01.2016 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çanakkale'de Öldü Gebze'ye Getirldi

Halk oyunları usta öğreticisi toprağa verildi ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde yılın ilk gününde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi ve solist Pelin İnci Çakmakcı (22) defnedilmek üzere ailesi tarafından alınarak memleketi Gebze'ye götürüldü.

Halk oyunları usta öğreticisi toprağa verildi ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde yılın ilk gününde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi ve solist Pelin İnci Çakmakcı (22) defnedilmek üzere ailesi tarafından alınarak memleketi Gebze'ye götürüldü. Kazada hayatını kaybeden ritimci ve halk oyunları usta öğreticisi olan, birçok yarışmada il birincilikleri ve Türkiye dereceleri bulunan Hakan Vuruk ise memleketi Gelibolu'da toprağa verildi. Gelibolu İlçesi'nde, içinde bulundukları hafif ticari aracın takla atması sonucu Hasan Gırnatacı'nın torunu Taner Gırnatıcı'nın grubunda solist olan 22 yaşındaki Pelin İnci Çakmakcı ile ritim sanatçısı 38 yaşındaki Hakan Vuruk yaşamını yitirdi. Hakan Vuruk'un cenaze töreni Camikebir Mahallesi Gölcük Sokak'taki evlerinin önünde yapıldı. Vuruk'un cenazesine, Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, Gelibolu'nun eski Belediye Başkanı Cihat Bingöl, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri ve yetiştirdiği halk oyunları talebeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazesi evin önüne getirildiğinde eşi, kızları, annesi ve ablalarının feryatları yeri göğü inletti. Evli ve 2 kız babası olan Hakan Vuruk'un bulunduğu aracı kullanan arkadaşı Taner Gırnatacı da kardeşim dediği meslektaşını son yolculuğunda yalnız bırakmayarak, cenazeye katıldı. Kazanın izlerini hala taşıyan Gırnatacı'nın ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Ölen Hakan Vuruk'un kızlarından biri olan Nazar Vuruk, babasının arkadaşına sarılarak, "Taner amca, babamı istiyorum" diye ağladı. Öğle namazının ardından Vuruk'un cenazesi Alaeddin Kalfa Mezarlığı'nda defnedildi.
Halk oyunları usta öğreticisi toprağa verildi ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde yılın ilk gününde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi ve solist Pelin İnci Çakmakcı (22) defnedilmek üzere ailesi tarafından alınarak memleketi Gebze'ye götürüldü.

Halk oyunları usta öğreticisi toprağa verildi ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde yılın ilk gününde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi ve solist Pelin İnci Çakmakcı (22) defnedilmek üzere ailesi tarafından alınarak memleketi Gebze'ye götürüldü. Kazada hayatını kaybeden ritimci ve halk oyunları usta öğreticisi olan, birçok yarışmada il birincilikleri ve Türkiye dereceleri bulunan Hakan Vuruk ise memleketi Gelibolu'da toprağa verildi. Gelibolu İlçesi'nde, içinde bulundukları hafif ticari aracın takla atması sonucu Hasan Gırnatacı'nın torunu Taner Gırnatıcı'nın grubunda solist olan 22 yaşındaki Pelin İnci Çakmakcı ile ritim sanatçısı 38 yaşındaki Hakan Vuruk yaşamını yitirdi. Hakan Vuruk'un cenaze töreni Camikebir Mahallesi Gölcük Sokak'taki evlerinin önünde yapıldı. Vuruk'un cenazesine, Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, Gelibolu'nun eski Belediye Başkanı Cihat BingölAK Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri ve yetiştirdiği halk oyunları talebeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazesi evin önüne getirildiğinde eşi, kızları, annesi ve ablalarının feryatları yeri göğü inletti. Evli ve 2 kız babası olan Hakan Vuruk'un bulunduğu aracı kullanan arkadaşı Taner Gırnatacı da kardeşim dediği meslektaşını son yolculuğunda yalnız bırakmayarak, cenazeye katıldı. Kazanın izlerini hala taşıyan Gırnatacı'nın ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Ölen Hakan Vuruk'un kızlarından biri olan Nazar Vuruk, babasının arkadaşına sarılarak, "Taner amca, babamı istiyorum" diye ağladı. Öğle namazının ardından Vuruk'un cenazesi Alaeddin Kalfa Mezarlığı'nda defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.