19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇANAKKALE ZAFERİ ÖZEL İLİM’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Darıca 18.03.2017 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇANAKKALE ZAFERİ ÖZEL İLİM’DE COŞKUYLA KUTLANDI

ÖZEL İLİM ÖĞRENCİLERİ 18 MART ŞEHİTLERİNİ ANDI

                18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde İlim Eğitim Kurumları’nda görkemli bir program yapıldı. Programda öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi, şiirler ve koro yer alırken, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 96. yılı da anılmış oldu. Gösteride duygu dolu anlar yaşandı. Türkçe Öğretmeni Oya Eda GÜRHAN’ın hazırlamış olduğu program sonunda, okulun düzenlemiş olduğu İstiklal Marşı yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Özel İlim Eğitim Kurumları kurucu başkanı Nevzat Coşkun; Çanakkale Zaferi Türk Milli birlik ve beraberliğinin, cesaretinin ve inancının ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. İstiklal Marşımız bizi Millet yapan en önemli değerimizdir. Çocuklarımızın, Türklük bilincine sahip, milli değerlerine bağlı, ülke ve geleceği hakkında sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olmalarını çabalamaktayız. Büyük Türk Mustafa Kemal Atatürk’ü, bizler için kan döken tüm şehitlerimizi, İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyoruz’’
ÖZEL İLİM ÖĞRENCİLERİ 18 MART ŞEHİTLERİNİ ANDI

 

 

 

     

    18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde İlim Eğitim Kurumları’nda görkemli bir program yapıldı.

Programda öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi, şiirler ve koro yer alırken, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 96. yılı da anılmış oldu. Gösteride duygu dolu anlar yaşandı.

Türkçe Öğretmeni Oya Eda GÜRHAN’ın hazırlamış olduğu program sonunda, okulun düzenlemiş olduğu İstiklal Marşı yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Özel İlim Eğitim Kurumları kurucu başkanı Nevzat Coşkun; Çanakkale Zaferi Türk Milli birlik ve beraberliğinin, cesaretinin ve inancının ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. İstiklal Marşımız bizi Millet yapan en önemli değerimizdir. Çocuklarımızın, Türklük bilincine sahip, milli değerlerine bağlı, ülke ve geleceği hakkında sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olmalarını çabalamaktayız. Büyük Türk Mustafa Kemal Atatürk’ü, bizler için kan döken tüm şehitlerimizi, İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyoruz’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.