Canınız sağolsun çocuklar

Spor 04.05.2015 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Canınız sağolsun çocuklar

Beylikbağıspor’dan Türkiye Şampiyonası’nda dramatik veda…

Beylikbağıspor’dan Türkiye Şampiyonası’nda dramatik veda…  U19 Türkiye Şampiyonası mücadele eden temsilcimiz Beylikbağıspor,  Altınsabanspor’a normal süresi 2-2, uzatma süresi 3-3 biten maçta, penaltı atışları sonucunda 11-10 yenilerek şampiyonaya veda etti. Gebze Beylikbağısp0r Yalova’da oynanan maçta Bursa temsilcisi Altınsabanspor’a penaltı atışları sonucunda yenilerek final maçında elendi. SON SANİYEDE GOLÜ YEDİK Karşılaşmada 2-0 öne geçen Gebze temsilcisi, rakibine yakalandı ve skora denge geldi. Mücadelenin normal süresi de bu skorla tamamlandı. Maç boyunca rakibine göre çok daha üstün bir ortaya koyan Gebze Beylikbağıspor, uzatma dakikalarında skoru 3-2’ye getirerek müthiş bir avantaj yakaladı. Maç bu skorla bitecek derken Bursa temsilcisi bitime 20 saniye kala bulduğu golle maçı penaltı atışlarına götürdü. Büyük heyecana sahne olan penaltı vuruşlarında rakibi 11-10 kaybeden Beylikbağıspor, şampiyonaya veda etmenin üzüntüsünü yaşadı.
Beylikbağıspor’dan Türkiye Şampiyonası’nda dramatik veda…

Beylikbağıspor’dan Türkiye Şampiyonası’nda dramatik veda…  U19 Türkiye Şampiyonası mücadele eden temsilcimiz Beylikbağıspor,  Altınsabanspor’a normal süresi 2-2, uzatma süresi 3-3 biten maçta, penaltı atışları sonucunda 11-10 yenilerek şampiyonaya veda etti. Gebze Beylikbağısp0r Yalova’da oynanan maçta Bursa temsilcisi Altınsabanspor’a penaltı atışları sonucunda yenilerek final maçında elendi.

SON SANİYEDE GOLÜ YEDİK

Karşılaşmada 2-0 öne geçen Gebze temsilcisi, rakibine yakalandı ve skora denge geldi. Mücadelenin normal süresi de bu skorla tamamlandı. Maç boyunca rakibine göre çok daha üstün bir ortaya koyan Gebze Beylikbağıspor, uzatma dakikalarında skoru 3-2’ye getirerek müthiş bir avantaj yakaladı. Maç bu skorla bitecek derken Bursa temsilcisi bitime 20 saniye kala bulduğu golle maçı penaltı atışlarına götürdü. Büyük heyecana sahne olan penaltı vuruşlarında rakibi 11-10 kaybeden Beylikbağıspor, şampiyonaya veda etmenin üzüntüsünü yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.