19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇANKIRI’DAN GEBZE’YE YATIRIM DAVETİ!

Gebze 15.03.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇANKIRI’DAN GEBZE’YE YATIRIM DAVETİ!

  Çankırı’nın Çerkeşli İlçesi Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve beraberindeki heyet önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Bölgeye yatırım yapan firmalara arsa temin edeceklerini söyleyen heyet, yatırım çağrısında bulundu. GTO Başkanı Nail Çiler ise, bölge potansiyelinin 4.0 sanayi çağına uygun olduğunu söyleyerek, sanayi de 4.0’ın Gebze’den başlanabileceğini belirtti. Çankırı Çerkeşli Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çerkeş OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Önder ALTUN, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yetkilileri ve Çerkeş OSB’de yatırım yapan firma yetkilileri önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Ziyarette GTO’dan yatırım konusunda destek isteyen heyet, Çerkeş ve OSB’nin konumu ile ilgili de bilgi verdi. SOPACI: YATIRIMCILARA DESTEK VERİYORUZ Ziyarette konuşmasına devam eden Başkan Sopacı, Çankırı, Gerede, Bolu, Samsun ve İstanbul gibi merkezlere kolay ulaşım sağlandığını, şehirlerarası yolun OSB’nin içinden geçtiğini, pazar ve lokasyon itibarı ile Çerkeş’in OSB için çok uygun bir nokta olduğuna dikkat çekti. Arsaların bedelsiz verileceğini ve sadece metrekare başına 8 TL katılım bedeli alınacağını söyleyen Sopacı; “Yatırım yapanlara her türlü desteği veriyoruz, yatırım teşviklerinde beşinci bölgedeyiz, bir çok avantaj ve destek sağlanıyor, ayrıca Gebze Ticaret Odası ile de kardeş olmak istiyoruz” dedi. ÇİLER: 4.0 SANAYİSİNİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ GTO Başkanı Nail Çiler ise, bölgeye dair istatistikî bilgileri paylaşarak, oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette heyete yönelik konuşan Başkan Çiler, Çerkeş heyetini ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti. Gebze’nin önemli bir sanayi kenti olduğunu vurgulayan Çiler, “Bölgemizin artık tüm potansiyeli ile Sanayi 4.0 çağına uyum sağlayacak düzeyde. Sanayisi ile anılan bölgemizin tarihi ve kültürel yönleriyle de tanıtma gayretindeyiz. Ayrıca ülkemizin her köşesinde yaşanan kalkınma hamlesine destek vermek bizler için gurur vericidir.” Dedi. ALTUN: ÇERKEŞ’E YATIRIM YAPIN Çerkeş OSB Müdürü Hüseyin Önder Altun da, 5. Yatırım teşvik bölgesinde bulunan Çankırı ve Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi’ne dair detaylı bilgilendirme yaparak, “vergi indirim oranı”, “faiz desteği”, “KDV istisnasının” içinde bulunduğu yatırım teşvik paketleri, Tübitak-ARGE destek programlarına ilişkin sunumları paylaştı. Altun, yatırım konusunun altını çizerek “Çankırı, Çerkeş’e yatırım yapın” çağrısında bulundu.

 

Çankırı’nın Çerkeşli İlçesi Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve beraberindeki heyet önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Bölgeye yatırım yapan firmalara arsa temin edeceklerini söyleyen heyet, yatırım çağrısında bulundu. GTO Başkanı Nail Çiler ise, bölge potansiyelinin 4.0 sanayi çağına uygun olduğunu söyleyerek, sanayi de 4.0’ın Gebze’den başlanabileceğini belirtti.

Çankırı Çerkeşli Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çerkeş OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Önder ALTUN, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yetkilileri ve Çerkeş OSB’de yatırım yapan firma yetkilileri önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Ziyarette GTO’dan yatırım konusunda destek isteyen heyet, Çerkeş ve OSB’nin konumu ile ilgili de bilgi verdi.

SOPACI: YATIRIMCILARA DESTEK VERİYORUZ

Ziyarette konuşmasına devam eden Başkan Sopacı, Çankırı, Gerede, Bolu, Samsun ve İstanbul gibi merkezlere kolay ulaşım sağlandığını, şehirlerarası yolun OSB’nin içinden geçtiğini, pazar ve lokasyon itibarı ile Çerkeş’in OSB için çok uygun bir nokta olduğuna dikkat çekti. Arsaların bedelsiz verileceğini ve sadece metrekare başına 8 TL katılım bedeli alınacağını söyleyen Sopacı; “Yatırım yapanlara her türlü desteği veriyoruz, yatırım teşviklerinde beşinci bölgedeyiz, bir çok avantaj ve destek sağlanıyor, ayrıca Gebze Ticaret Odası ile de kardeş olmak istiyoruz” dedi.

ÇİLER: 4.0 SANAYİSİNİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ

GTO Başkanı Nail Çiler ise, bölgeye dair istatistikî bilgileri paylaşarak, oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette heyete yönelik konuşan Başkan Çiler, Çerkeş heyetini ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti. Gebze’nin önemli bir sanayi kenti olduğunu vurgulayan Çiler, “Bölgemizin artık tüm potansiyeli ile Sanayi 4.0 çağına uyum sağlayacak düzeyde. Sanayisi ile anılan bölgemizin tarihi ve kültürel yönleriyle de tanıtma gayretindeyiz. Ayrıca ülkemizin her köşesinde yaşanan kalkınma hamlesine destek vermek bizler için gurur vericidir.” Dedi.

ALTUN: ÇERKEŞ’E YATIRIM YAPIN

Çerkeş OSB Müdürü Hüseyin Önder Altun da, 5. Yatırım teşvik bölgesinde bulunan Çankırı ve Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi’ne dair detaylı bilgilendirme yaparak, “vergi indirim oranı”, “faiz desteği”, “KDV istisnasının” içinde bulunduğu yatırım teşvik paketleri, Tübitak-ARGE destek programlarına ilişkin sunumları paylaştı. Altun, yatırım konusunun altını çizerek “Çankırı, Çerkeş’e yatırım yapın” çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.