19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CANLARINI HİÇE SAYARAK ÇALIŞIYORLAR!

Gebze 06.02.2018 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CANLARINI HİÇE SAYARAK ÇALIŞIYORLAR!

İşçilerinin Çatı Kenarından Sarkarak Çalışması Görenleri Şaşırttı

Gebze’de iki inşaat işçisinin hiçbir güvenlik önlemi almadan üç katlı binanın çatısından asılarak işlerini yapmaya çalışmaları görenleri şaşkına çevirdi. Gebze’de bir inşaatta çalışan iki işçinin binanın çatısında hiçbir güvenlik önlemi almadan tehlikeli şekilde çalışma anları görenleri şaşırttı. Binanın çatısını yapan işçilerin, çatıdan aşağı sarkarak çalışmaları çevredekiler tarafından amatör kamera ile kaydedildi. Görüntülerde, iki işçinin hiçbir güvenlik önlemi almadan sarktıkları çatı kenarında çalışmalarını normalmiş gibi sürdürdükleri görünüyor.
İşçilerinin Çatı Kenarından Sarkarak Çalışması Görenleri Şaşırttı

Gebze’de iki inşaat işçisinin hiçbir güvenlik önlemi almadan üç katlı binanın çatısından asılarak işlerini yapmaya çalışmaları görenleri şaşkına çevirdi.

Gebze’de bir inşaatta çalışan iki işçinin binanın çatısında hiçbir güvenlik önlemi almadan tehlikeli şekilde çalışma anları görenleri şaşırttı. Binanın çatısını yapan işçilerin, çatıdan aşağı sarkarak çalışmaları çevredekiler tarafından amatör kamera ile kaydedildi. Görüntülerde, iki işçinin hiçbir güvenlik önlemi almadan sarktıkları çatı kenarında çalışmalarını normalmiş gibi sürdürdükleri görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.