19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çarşı’nın prestijini arttıracağız

Gebze 09.02.2019 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çarşı’nın prestijini arttıracağız

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Eski Çarşı Derneği yöneticileriyle bir araya gelen Büyükgöz, “Çarşı bizim vitrinimiz. Hayata geçireceğimiz projelerle bu vitrini daha prestijli hale getireceğiz” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Eski Çarşı Derneği’ni ilçe teşkilatında ağırladı. Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Adayımız Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı. Bu anlamda Gebze’nin geleceğiyle ilgili birçok proje üretecektir. Bu seçimler yerel seçim olmasının haricinde ülkenin de beka meselesidir. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Gebze’den güçlü bir destek bekliyoruz” dedi. ESKİ VE YENİ ÇARŞI’NIN PRESTİJİ ARTACAK Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Biz proje ve hizmet siyaseti yapacağız. Gebze’de yaşayan her kesime, her gönüle dokunan projeler hayata geçireceğiz. Gebze gündüz nüfusu bir milyonun üzerinde olan bir şehir. Bu anlamda çarşımızda Gebze’nin vitrini konumunda. Gebze’nin vitrininin prestijini arttıracak projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Seçim beyannamemiz çok kısa sürede hazır olacak. Projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. MİLLET BAHÇESİ MÜJDELERİ Sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini söyleyen Büyükgöz, “Gebze’nin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacak, özellikle gençlerimizin vakit geçirebileceği alanları şehrimize kazandıracağız. Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği tevazu, samimiyet ve gayret şemsiyesine uygun olarak gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Askeri kışla millet bahçesi olarak düzenlenerek milletimizin hizmetine açılacak. Yine tarihi önemi yüksek olan Hünkar Çayırı’na gelecek nesillerin ‘bu proje şu tarihte yapıldı’ diye anlatacağı bir proje hayata geçireceğiz. Burası da yine millet bahçesi olarak hizmete açılacak. Gebze’nin sporda, kültürde, sosyal hayatta ve projelerde öncü bir kent konumuna tanışmak için 1 Nisan’dan itibaren kolları sıvayıp, vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız.” dedi. GÜZEL PROJELER ÜRETECEK Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise, “Ülkemiz 15 Temmuz gibi, Gezi eylemleri gibi birçok sıkıntı yaşadı. Allah’a çok şükür yaşadığımız birçok sıkıntıda milletimiz liderine sahip çıktı. Son olarak döviz üzerinden ülkemizi dizayn etmeye çalıştılar. Bunu da başaramadılar. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Gebze’de Zinnur Büyükgöz partimiz tarafından aday olarak gösterildi. Güzel hizmetler ve projeler üreteceğine inanıyorum” dedi.
Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Eski Çarşı Derneği yöneticileriyle bir araya gelen Büyükgöz, “Çarşı bizim vitrinimiz. Hayata geçireceğimiz projelerle bu vitrini daha prestijli hale getireceğiz” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Eski Çarşı Derneği’ni ilçe teşkilatında ağırladı. Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Adayımız Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı. Bu anlamda Gebze’nin geleceğiyle ilgili birçok proje üretecektir. Bu seçimler yerel seçim olmasının haricinde ülkenin de beka meselesidir. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Gebze’den güçlü bir destek bekliyoruz” dedi.

ESKİ VE YENİ ÇARŞI’NIN PRESTİJİ ARTACAK
Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Biz proje ve hizmet siyaseti yapacağız. Gebze’de yaşayan her kesime, her gönüle dokunan projeler hayata geçireceğiz. Gebze gündüz nüfusu bir milyonun üzerinde olan bir şehir. Bu anlamda çarşımızda Gebze’nin vitrini konumunda. Gebze’nin vitrininin prestijini arttıracak projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Seçim beyannamemiz çok kısa sürede hazır olacak. Projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

MİLLET BAHÇESİ MÜJDELERİ
Sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini söyleyen Büyükgöz, “Gebze’nin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacak, özellikle gençlerimizin vakit geçirebileceği alanları şehrimize kazandıracağız. Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği tevazu, samimiyet ve gayret şemsiyesine uygun olarak gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Askeri kışla millet bahçesi olarak düzenlenerek milletimizin hizmetine açılacak. Yine tarihi önemi yüksek olan Hünkar Çayırı’na gelecek nesillerin ‘bu proje şu tarihte yapıldı’ diye anlatacağı bir proje hayata geçireceğiz. Burası da yine millet bahçesi olarak hizmete açılacak. Gebze’nin sporda, kültürde, sosyal hayatta ve projelerde öncü bir kent konumuna tanışmak için 1 Nisan’dan itibaren kolları sıvayıp, vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız.” dedi.

GÜZEL PROJELER ÜRETECEK
Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise, “Ülkemiz 15 Temmuz gibi, Gezi eylemleri gibi birçok sıkıntı yaşadı. Allah’a çok şükür yaşadığımız birçok sıkıntıda milletimiz liderine sahip çıktı. Son olarak döviz üzerinden ülkemizi dizayn etmeye çalıştılar. Bunu da başaramadılar. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Gebze’de Zinnur Büyükgöz partimiz tarafından aday olarak gösterildi. Güzel hizmetler ve projeler üreteceğine inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.