Çata çat çift kale!

Spor 06.12.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çata çat çift kale!

DARICA G.B’DE DÜN YAPILAN ÇİFT KALE NEFES KESTİ

3.Lig 3.Grup’ta zirve yarışı veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü lider Karacabey Belediyespor ile oynayacağı maça odaklanırken, dün yapılan taktik çalışması kıran kırana geçti. Kemik seslerinin duyulduğu çalışmada, müthiş bir mücadele yaşandı. Pazar günü deplasmanda lider Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, dün taktik çalışması gerçekleştirirken, çift kale adeta kemik sesleri duyuldu. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde yapılan taktik çalışması kıran kırana geçerken, forma kapma mücadelesi nefes kesti. Çift kaleyi sık sık durdurarak Karacabey takımının tehlikeli yönlerini ve zaafları hakkında oyuncularına tatlı sert hatırlatmalar yaparak Vurur, ‘sıfır hata’ istedi. Farklı bir diziliş ile sahaya çıkarak rakibini durdurmayı hedefleyen sarı yeşilliler, yakalayacağı kontra ataklarla rakip kalede gol bulmak istiyor. Temsilcimiz bugün yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.
DARICA G.B’DE DÜN YAPILAN ÇİFT KALE NEFES KESTİ

3.Lig 3.Grup’ta zirve yarışı veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü lider Karacabey Belediyespor ile oynayacağı maça odaklanırken, dün yapılan taktik çalışması kıran kırana geçti. Kemik seslerinin duyulduğu çalışmada, müthiş bir mücadele yaşandı.

Pazar günü deplasmanda lider Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, dün taktik çalışması gerçekleştirirken, çift kale adeta kemik sesleri duyuldu. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde yapılan taktik çalışması kıran kırana geçerken, forma kapma mücadelesi nefes kesti. Çift kaleyi sık sık durdurarak Karacabey takımının tehlikeli yönlerini ve zaafları hakkında oyuncularına tatlı sert hatırlatmalar yaparak Vurur, ‘sıfır hata’ istedi. Farklı bir diziliş ile sahaya çıkarak rakibini durdurmayı hedefleyen sarı yeşilliler, yakalayacağı kontra ataklarla rakip kalede gol bulmak istiyor. Temsilcimiz bugün yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.