Cavlak ailesinden dillere destan düğün

Darıca 17.09.2017 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cavlak ailesinden dillere destan düğün

CAVLAK AİLESİNİN GÜZELLER GÜZELİ KIZLARI CANSU YALÇIN, BURSA’DA RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Darıca’nın tanınan köklü ailelerinden Cavlak ailesinin güzel kızları Cansu Yalçın, geçtiğimiz hafta Bayramoğlu Resort Hotel’de dillere destan bir kına gecesi sonrası önceki gün de Bursa'da düzenlenen düğün töreni ile Şengül ailesinin yakışıklı oğulları eczacı Uğur Şengül ile dünya evine girdi. Darıca’nın tanınan ve sevilen ailelerinden Tamer Cavlak’ın torunu, Libas Cavlak’ın kızı, Melahat Cavlak Esen ve Recep Cavlak’ın biricik yeğenleri Cansu Yalçın ile Uğur Şengül Bursa Gold Otel'de düzenelenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Düğün töreninde Cavlak ve Şengül ailesinin dost ve yakınlarının yanı sıra gelin ve damadın çok sayıda arkadaşı da yer aldı. Bursa Gold Otel'de gerçekleşen düğün töreninde güzeller güzeli Cansu Yalçın ile yakışıklı damat Uğur Şengül konukları ile yakından ilgilenirken, düğün töreni adeta güzeller geçidine döndü. Gelin'in annesi Libas Cavlak da misafirleri ile yakından ilgilenirken, anne Cavlak düğün sonunda hüznü ve sevinci bir arada yaşadı.        
CAVLAK AİLESİNİN GÜZELLER GÜZELİ KIZLARI CANSU YALÇIN, BURSA’DA RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Darıca’nın tanınan köklü ailelerinden Cavlak ailesinin güzel kızları Cansu Yalçın, geçtiğimiz hafta Bayramoğlu Resort Hotel’de dillere destan bir kına gecesi sonrası önceki gün de Bursa'da düzenlenen düğün töreni ile Şengül ailesinin yakışıklı oğulları eczacı Uğur Şengül ile dünya evine girdi.

Darıca’nın tanınan ve sevilen ailelerinden Tamer Cavlak’ın torunu, Libas Cavlak’ın kızı, Melahat Cavlak Esen ve Recep Cavlak’ın biricik yeğenleri Cansu Yalçın ile Uğur Şengül Bursa Gold Otel'de düzenelenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Düğün töreninde Cavlak ve Şengül ailesinin dost ve yakınlarının yanı sıra gelin ve damadın çok sayıda arkadaşı da yer aldı. Bursa Gold Otel'de gerçekleşen düğün töreninde güzeller güzeli Cansu Yalçın ile yakışıklı damat Uğur Şengül konukları ile yakından ilgilenirken, düğün töreni adeta güzeller geçidine döndü. Gelin'in annesi Libas Cavlak da misafirleri ile yakından ilgilenirken, anne Cavlak düğün sonunda hüznü ve sevinci bir arada yaşadı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.