ÇAYIROVA BELEDİYESİ’NDEN AKSE’YE 6 BİN TON ASFALT ÇALIŞMASI!

Çayırova 05.06.2017 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ’NDEN AKSE’YE 6 BİN TON ASFALT ÇALIŞMASI!

Çayırova Belediyesi, İnönü Mahallesi’nin ardından Akse Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarına başladı. Asfalt sezonu öncesi hazırlanan çalışma programı çerçevesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapıyı hızlandıran Belediye,  İnönü Mahallesi’nin ardından Akse Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde İnönü Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan 10 sokakta üst yapıya başlayarak 4 bin ton asfalt döken Çayırova Belediyesi, Akse Mahallesi’nde 12 sokak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaklaşık 4.5 kilometrelik alanda asfalt öncesi PMT serimlerini tamamlayan belediye ekipleri, çalışma kapsamında 6 bin ton asfalt dökecek. Kurum ve kuruluşlarla yapılan uyumlu çalışma ile ilçe genelinde 7 gün 24 saat çalışan Çayırova Belediyesi, yaz sezonu boyunca kentte alt ve üst yapı çalışmasını tamamlamayı hedefliyor. ASFALT YAMA, KALDIRIM, ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR İmara açılan yeni yollar, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlamaları tamamlayan belediye ekipleri, bir yandan kaldırım çalışması da yaparak cadde ve sokakları araç ve yaya trafiğine uygun hale getiriyor. Daha modern ve yaşanılabilir bir Çayırova için çalışmalarını ilçe geneline yayan belediye, kış aylarında hasar gören cadde ve sokaklarda asfalt yama ve kaldırım tamiri de yaparak vatandaşların yaya ve araç trafiğinde mağdur olmamaları içi ayrıca hassasiyet gösteriyor.

Çayırova Belediyesi, İnönü Mahallesi’nin ardından Akse Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarına başladı. Asfalt sezonu öncesi hazırlanan çalışma programı çerçevesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapıyı hızlandıran Belediye,  İnönü Mahallesi’nin ardından Akse Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde İnönü Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan 10 sokakta üst yapıya başlayarak 4 bin ton asfalt döken Çayırova Belediyesi, Akse Mahallesi’nde 12 sokak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaklaşık 4.5 kilometrelik alanda asfalt öncesi PMT serimlerini tamamlayan belediye ekipleri, çalışma kapsamında 6 bin ton asfalt dökecek. Kurum ve kuruluşlarla yapılan uyumlu çalışma ile ilçe genelinde 7 gün 24 saat çalışan Çayırova Belediyesi, yaz sezonu boyunca kentte alt ve üst yapı çalışmasını tamamlamayı hedefliyor.

ASFALT YAMA, KALDIRIM, ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İmara açılan yeni yollar, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlamaları tamamlayan belediye ekipleri, bir yandan kaldırım çalışması da yaparak cadde ve sokakları araç ve yaya trafiğine uygun hale getiriyor. Daha modern ve yaşanılabilir bir Çayırova için çalışmalarını ilçe geneline yayan belediye, kış aylarında hasar gören cadde ve sokaklarda asfalt yama ve kaldırım tamiri de yaparak vatandaşların yaya ve araç trafiğinde mağdur olmamaları içi ayrıca hassasiyet gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.