ÇAYIROVA ÇALIŞIYOR!

Çayırova 09.02.2016 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA ÇALIŞIYOR!

Çayırova Belediyesi Fen işleri Ekipleri çalışıyor. Çayırova Belediyesi Fen işleri Ekipleri olumsuz hava koşullarında tahrip olan yolları onarıyor. Çayırova belediyesi tarafından İlçenin dört bir yanında çalışmalar yürütülüyor. Çayırova Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ekipleri yoğun bir çalışma içerinde. İlçenin dört bir yanına hizmet götürme noktasında boş durmayan Belediye ekipler, önceki gün farklı noktalarda çalışmalar yaptılar. Mahalleler de üst yapıya yönelik çalışmalar yapan Çayırova belediyesi, sıkıntılı sokaklarda asfalt, yama işleri yaptı. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Belediye ekipleri bu kapsamda yenileme çalışmalarını devam ettirdiler. Çayırova Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da “Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve uyarılar üzerine olumsuz hava koşullarında tahrip olan yolları onarıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sokaklarınızda meydana gelen hasarlı yollarınız ve talepleriniz için: 0 262 743 79 09 Dahili:1112 numaralardan bize ulaşabilir ve şikayetlerini iletebilirsiniz” dedi.

Çayırova Belediyesi Fen işleri Ekipleri çalışıyor. Çayırova Belediyesi Fen işleri Ekipleri olumsuz hava koşullarında tahrip olan yolları onarıyor.

Çayırova belediyesi tarafından İlçenin dört bir yanında çalışmalar yürütülüyor. Çayırova Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ekipleri yoğun bir çalışma içerinde. İlçenin dört bir yanına hizmet götürme noktasında boş durmayan Belediye ekipler, önceki gün farklı noktalarda çalışmalar yaptılar. Mahalleler de üst yapıya yönelik çalışmalar yapan Çayırova belediyesi, sıkıntılı sokaklarda asfalt, yama işleri yaptı. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Belediye ekipleri bu kapsamda yenileme çalışmalarını devam ettirdiler.

Çayırova Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da “Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve uyarılar üzerine olumsuz hava koşullarında tahrip olan yolları onarıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sokaklarınızda meydana gelen hasarlı yollarınız ve talepleriniz için: 0 262 743 79 09 Dahili:1112 numaralardan bize ulaşabilir ve şikayetlerini iletebilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.