ÇAYIROVA ÇİÇEK AÇTI

Çayırova 03.03.2016 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA ÇİÇEK AÇTI

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü mevcut parkların ve Çayırova giriş noktalarından biri olan Fatih Caddesi’nin alt giriş kısmında da eksiklikleri gidermeye devam ediyor.

PARKLAR ÇİÇEK AÇTI Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü mevcut parkların ihtiyaç noktasına göre eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Mevsimlik çiçeklerle parkları rengarenk bir görüntüyle kaplayana Çayırova Belediyesi yeşil alanlardaki çim biçme çalışmalarını da sürdürüyor. Parkların yeniden revizyonunu yaparak halka hitap eden dinlenme alanlarını oluşturan belediye, ailelerin rahatlıkla gelebileceği parkları daha da güzel hale getiriyor. Özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören parkların mevsimlik çiçeklerle renkli görüntülere bürünmesini sağlayan Çayırova Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürerek toplumun ortak kullanım alanlarını her zaman canlı tutmayı amaçlıyor. ÇAYIROVA’DA YEŞİL, PARK BAHÇELERE EMANET Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde havaların ısınmasıyla birlikte başlayan kaldırımlardaki ve kaldırım kenarlarında kalan alanlardaki otların biçilmesi çalışmaları devam ediyor. D -100 Karayolu Çayırova giriş noktalarından biri olan Fatih Caddesi alt giriş kısmında düzenleme yapan Çayırova Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklama da “refüjdeki palmiye ağaçlarının çevresinde mevsimlik çiçek dikim çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de sırasıyla devam edecek.” Denildi.
Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü mevcut parkların ve Çayırova giriş noktalarından biri olan Fatih Caddesi’nin alt giriş kısmında da eksiklikleri gidermeye devam ediyor.

PARKLAR ÇİÇEK AÇTI

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü mevcut parkların ihtiyaç noktasına göre eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Mevsimlik çiçeklerle parkları rengarenk bir görüntüyle kaplayana Çayırova Belediyesi yeşil alanlardaki çim biçme çalışmalarını da sürdürüyor. Parkların yeniden revizyonunu yaparak halka hitap eden dinlenme alanlarını oluşturan belediye, ailelerin rahatlıkla gelebileceği parkları daha da güzel hale getiriyor. Özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören parkların mevsimlik çiçeklerle renkli görüntülere bürünmesini sağlayan Çayırova Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürerek toplumun ortak kullanım alanlarını her zaman canlı tutmayı amaçlıyor.

ÇAYIROVA’DA YEŞİL, PARK BAHÇELERE EMANET

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde havaların ısınmasıyla birlikte başlayan kaldırımlardaki ve kaldırım kenarlarında kalan alanlardaki otların biçilmesi çalışmaları devam ediyor. D -100 Karayolu Çayırova giriş noktalarından biri olan Fatih Caddesi alt giriş kısmında düzenleme yapan Çayırova Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklama da “refüjdeki palmiye ağaçlarının çevresinde mevsimlik çiçek dikim çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de sırasıyla devam edecek.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.