ÇAYIROVA’DA CADDELER YENİLENİYOR

Çayırova 07.08.2017 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’DA CADDELER YENİLENİYOR

Çayırova’da prestijli caddeler oluşturma projesi kapsamında daha önce yenilenen 5 caddenin ardından, Uğur Mumcu, İstiklal Caddeleri de yeni görünümlerine kavuşuyor.

CADDELER YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR Çayırova Belediyesi’nin projelendirdiği çalışma kapsamında Fatih Caddesi’nin modern ve görsel şıklığı diğer caddelere de yansıyacak. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatları doğrultusunda revize çalışması yaparak ve tüm alt üst yapılarını yenileyerek ilçeye yeni bir görünüm katan Çayırova belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. “SORUNSUZ BİR ÜSTYAPI İLE TAMAMLAYACAĞIZ” Çalışma yapılan caddelerde incelemeler yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlçemizdeki caddelerin canlanması, kent estetiği çalışmalarına tabi tutulması için planlamalarımızı yaptık. Fatih Caddesi'nin devam projesi olan Uğur Mumcu ve İstiklal Caddelerimizde de çalışmalarımız hızla sürüyor. İstiklal Caddesi Karakol Meydanından başlayan çalışma kapsamında üstyapı için hazırlıklarımızı gerçekleştiriyoruz. Fatih Caddesi'nin devamı niteliğinde projelendirdiğimiz çalışmada Uğur Mumcu ve İstiklal Caddelerimizi yeni dekoratif led ışıklı aydınlatmalar, modern kaldırımlar ve sorunsuz bir üstyapı ile tamamlayacağız. ” dedi. DEMİRCİ; “ÇAYIROVA MODERN BİR İLÇE OLACAK” “Cadde ve sokaklar ilçenin vitrini gibidir.” Diyen Başkan Demirci, “Belediye olarak yaptığımız her hizmet gibi üst yapı ve revize çalışmaları sırasında da ciddi gayret ve özen gösteriyoruz. 2017 yılı içerisinde alt ve üst yapısı tamamlanmamış tek bir caddemiz kalmayacak. İlçemize gelen konuklarımız Çayırova’yı isminin yanı sıra modern yapısı, prestijli caddeleri ve kent estetiğini tamamlamış bir şehir olarak hatırlayacaklar” dedi.
Çayırova’da prestijli caddeler oluşturma projesi kapsamında daha önce yenilenen 5 caddenin ardından, Uğur Mumcu, İstiklal Caddeleri de yeni görünümlerine kavuşuyor.

CADDELER YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

Çayırova Belediyesi’nin projelendirdiği çalışma kapsamında Fatih Caddesi’nin modern ve görsel şıklığı diğer caddelere de yansıyacak. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatları doğrultusunda revize çalışması yaparak ve tüm alt üst yapılarını yenileyerek ilçeye yeni bir görünüm katan Çayırova belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

“SORUNSUZ BİR ÜSTYAPI İLE TAMAMLAYACAĞIZ”

Çalışma yapılan caddelerde incelemeler yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlçemizdeki caddelerin canlanması, kent estetiği çalışmalarına tabi tutulması için planlamalarımızı yaptık. Fatih Caddesi'nin devam projesi olan Uğur Mumcu ve İstiklal Caddelerimizde de çalışmalarımız hızla sürüyor. İstiklal Caddesi Karakol Meydanından başlayan çalışma kapsamında üstyapı için hazırlıklarımızı gerçekleştiriyoruz. Fatih Caddesi'nin devamı niteliğinde projelendirdiğimiz çalışmada Uğur Mumcu ve İstiklal Caddelerimizi yeni dekoratif led ışıklı aydınlatmalar, modern kaldırımlar ve sorunsuz bir üstyapı ile tamamlayacağız. ” dedi.

DEMİRCİ; “ÇAYIROVA MODERN BİR İLÇE OLACAK”

“Cadde ve sokaklar ilçenin vitrini gibidir.” Diyen Başkan Demirci, “Belediye olarak yaptığımız her hizmet gibi üst yapı ve revize çalışmaları sırasında da ciddi gayret ve özen gösteriyoruz. 2017 yılı içerisinde alt ve üst yapısı tamamlanmamış tek bir caddemiz kalmayacak. İlçemize gelen konuklarımız Çayırova’yı isminin yanı sıra modern yapısı, prestijli caddeleri ve kent estetiğini tamamlamış bir şehir olarak hatırlayacaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.