19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA’DA COŞKULU KUTLAMA

Çayırova 25.04.2016 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA’DA COŞKULU KUTLAMA

Tüm yurtta olduğu gibi Çayırova’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı. Güzeltepe İlkokulu’nda gerçekleştirilen kutlama programına Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürleri, öğretmenler ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 23 Nisan Cumartesi günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Kaymakamlık önünde Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başladı. Akabinde Güzeltepe İlkokulu bahçesinde devam eden programda birbirinden güzel halk dansları, şiirler ve oratoryo gösterileri düzenlendi. Kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bugün Milletin kendi kaderini kendi eline aldığı var olma ve yok olma savaşını verdiği, haklarını kazanarak, kendi kendine egemen olduğu yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün ve aydır. Bugün, Milletimizin Egemenliğine kavuştuğu, Milli iradenin temsilcisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. Yıl dönümü kutlamalarının sonsuz gururu, mutluluğu ve coşkusu içindeyiz. Sevgili Çocuklar, 23 Nisan’da bugünkü yönetim şekline kavuştuk. Bunun teminatı ise sizlersiniz. Hayallerimizin, umutlarımızın, geleceğimizin ve yarınlarımızın teminatı da sizlersiniz. Dünya çocukları ile birlikte her yıl kutlamakta olduğumuz bu anlamlı bayram sevgi, kardeşlik ve dostluk tohumlarını tüm dünyaya ekmektedir. Demokrasi, sevgi, saygı ve hoşgörü çiçekleri sizlerle birlikte büyümektedir. Ulusumuzun Egemenliğini kendi eline aldığı bu mutlu günün 96. Yıl dönümünde tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkma iradesi içerisinde görmenin gururu ve huzuru içerisindeyiz. Katiyetle biliniz ki vatanını, milletini ve bayrağını çok seven siz sevgili çocukları mutlu bir gelecek, bilimde, teknikte çağı yakalamış, hatta çağın üstünde yer alacak bir Türkiye beklemektedir. Bu vesileyle özgürlük ve bağımsızlık duygularımızı pekiştiren, barış, dirlik ve düzen içerisinde yaşama kararlılığımızı ortaya koyan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı yürekten kutluyor, başta Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız olmak üzere tüm katılımcıları saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi. Çayırova’daki 23 Nisan kutlamalarının bu yılki adresi Güzeltepe İlkokulu oldu. Anaokulu ve İlkokulu düzeyindeki öğrencilerin gösterileri ile renklenen programda öğrenciler ve öğretmenlerde biz dizi etkinlik düzenledi. İlçedeki çeşitli okullardan gelen grupların birbirinden güzel halk oyunları ile devam eden programda şiirler ve oratoryo gösterileri de yer aldı. Coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen programa velilerinde ilgisi büyük oldu. Programın sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrenciler ödüllendirildi.

Tüm yurtta olduğu gibi Çayırova’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı. Güzeltepe İlkokulu’nda gerçekleştirilen kutlama programına Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürleri, öğretmenler ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

23 Nisan Cumartesi günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Kaymakamlık önünde Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başladı. Akabinde Güzeltepe İlkokulu bahçesinde devam eden programda birbirinden güzel halk dansları, şiirler ve oratoryo gösterileri düzenlendi.

Kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bugün Milletin kendi kaderini kendi eline aldığı var olma ve yok olma savaşını verdiği, haklarını kazanarak, kendi kendine egemen olduğu yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün ve aydır. Bugün, Milletimizin Egemenliğine kavuştuğu, Milli iradenin temsilcisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. Yıl dönümü kutlamalarının sonsuz gururu, mutluluğu ve coşkusu içindeyiz. Sevgili Çocuklar, 23 Nisan’da bugünkü yönetim şekline kavuştuk. Bunun teminatı ise sizlersiniz. Hayallerimizin, umutlarımızın, geleceğimizin ve yarınlarımızın teminatı da sizlersiniz. Dünya çocukları ile birlikte her yıl kutlamakta olduğumuz bu anlamlı bayram sevgi, kardeşlik ve dostluk tohumlarını tüm dünyaya ekmektedir. Demokrasi, sevgi, saygı ve hoşgörü çiçekleri sizlerle birlikte büyümektedir. Ulusumuzun Egemenliğini kendi eline aldığı bu mutlu günün 96. Yıl dönümünde tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkma iradesi içerisinde görmenin gururu ve huzuru içerisindeyiz. Katiyetle biliniz ki vatanını, milletini ve bayrağını çok seven siz sevgili çocukları mutlu bir gelecek, bilimde, teknikte çağı yakalamış, hatta çağın üstünde yer alacak bir Türkiye beklemektedir. Bu vesileyle özgürlük ve bağımsızlık duygularımızı pekiştiren, barış, dirlik ve düzen içerisinde yaşama kararlılığımızı ortaya koyan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı yürekten kutluyor, başta Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız olmak üzere tüm katılımcıları saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

Çayırova’daki 23 Nisan kutlamalarının bu yılki adresi Güzeltepe İlkokulu oldu. Anaokulu ve İlkokulu düzeyindeki öğrencilerin gösterileri ile renklenen programda öğrenciler ve öğretmenlerde biz dizi etkinlik düzenledi. İlçedeki çeşitli okullardan gelen grupların birbirinden güzel halk oyunları ile devam eden programda şiirler ve oratoryo gösterileri de yer aldı. Coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen programa velilerinde ilgisi büyük oldu. Programın sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrenciler ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.