19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA’DA GENÇLERDE “BAYRAK” DİYOR

Çayırova 18.03.2019 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇAYIROVA’DA GENÇLERDE “BAYRAK” DİYOR

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak yerel seçimler öncesinde gençlik buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gençlerin Çayırova’nın geleceği için çok büyük önem arz ettiğini ve önemli bir genç nüfusa sahip olduğumuzu her fırsatta dile getiren Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak önceki gün Yenimahalle Limon Cafe’de “Gençlik Buluşmaları” programlarına bir yenisini ekledi. “GENÇLERİMİZ AVM’LERE MAHKUM KALMAYACAK” Burada yaptığı konuşmasında gençler için özel olarak hazırladıkları projeleri tek tek sıralayan Başkan Adayı Bayrak: “İlçemizde yaşayan gençlerimizin eğitim süreçlerinin dışında kalan zamanlarını geçirmesi için Gençlik Merkezleri inşa edeceğiz. Burada gençler sosyal anlamda ki tüm etkinliklerden ve hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanacaklar. Gençlerimiz en basit bir sinema etkinliği için bile AVM’lere mecbur bırakılmış durumda. Şehrimizde gençlerimizin beklentilerini karşılayacak donanıma sahip fiziki mekanlar ne yazık ki bugüne kadar yapılmadı. Biz gençlerimizi önemsiyoruz ve sizlerin taleplerini dikkate alarak yine sizler için projeler hazırlıyoruz” dedi. GENÇLER İÇİN ONLARCA ÖZEL PROJE Gençlik merkezlerinin çok geniş kapsamlı fiziki alanlar olduğunu belirten İlhami Bayrak: “Bu projemizin içeriği sürekli olarak sizlerin talepleri doğrultusunda güncellenecektir. Bununla birlikte ilk etapta kamu alanlarında olmak üzere ücretsiz internet hizmetimizi devreye sokacağız. İletişim özgürlüğünü ücrete tabi olmadan gençlerimize sunmayı hedefliyoruz. Yine 9 mahallemize mini spor kompleksleri yaparak gençlerimizi spora yönlendirip, en az bir branşta profesyonel olma yolunda önlerini açacağız. Belediyemiz bünyesinde gençlerimiz için özel birim oluşturarak hizmetin sürekliliğini sağlamak ise göreve geldiğimizde ki önceliklerimiz arasında yer alıyor” şeklinde konuştu. BAYRAK SÖZ VERDİ: “İŞSZİ GENÇ KALMAYACAK” Her yerde dile getirdiğim ve sözünü verdiğim önemli bir çalışmamız daha olacak diyen Bayrak: “Halkımız bize yetki verdiğinde, göreve geldiğimiz ilk yılın sonunda, Ben çalışmak istiyorum diyen hiçbir gencimiz işsiz kalmayacak. İnsan onuruna yakışır bir gelirle tüm gençlerimizi istihdam edeceğiz. Bir sanayi kenti olan İlçemiz de işsiz gençlerin olmasını, yerel yönetim için utanç verici bir durum olarak görüyorum. Eğer ilk yılımızın sonunda iş istediği halde işsiz kalan bir tek gencimiz olursa gelip yakama yapışacak, ben her yerde olduğu gibi burada da bunun sözünü veriyorum. Ayrıca eğitim için şehir dışına giden tüm gençlerimize maddi ve manevi destek olacağız. Bizim gençlerimize ihtiyacımız var, meclis üyesi adaylarımız içerisinde de bir çok genç arkadaşımız var onlarda sizlerin temsilcileri olacaklar” dedi.
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak yerel seçimler öncesinde gençlik buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gençlerin Çayırova’nın geleceği için çok büyük önem arz ettiğini ve önemli bir genç nüfusa sahip olduğumuzu her fırsatta dile getiren Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak önceki gün Yenimahalle Limon Cafe’de “Gençlik Buluşmaları” programlarına bir yenisini ekledi.

“GENÇLERİMİZ AVM’LERE MAHKUM KALMAYACAK”

Burada yaptığı konuşmasında gençler için özel olarak hazırladıkları projeleri tek tek sıralayan Başkan Adayı Bayrak: “İlçemizde yaşayan gençlerimizin eğitim süreçlerinin dışında kalan zamanlarını geçirmesi için Gençlik Merkezleri inşa edeceğiz. Burada gençler sosyal anlamda ki tüm etkinliklerden ve hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanacaklar. Gençlerimiz en basit bir sinema etkinliği için bile AVM’lere mecbur bırakılmış durumda. Şehrimizde gençlerimizin beklentilerini karşılayacak donanıma sahip fiziki mekanlar ne yazık ki bugüne kadar yapılmadı. Biz gençlerimizi önemsiyoruz ve sizlerin taleplerini dikkate alarak yine sizler için projeler hazırlıyoruz” dedi.

GENÇLER İÇİN ONLARCA ÖZEL PROJE

Gençlik merkezlerinin çok geniş kapsamlı fiziki alanlar olduğunu belirten İlhami Bayrak: “Bu projemizin içeriği sürekli olarak sizlerin talepleri doğrultusunda güncellenecektir. Bununla birlikte ilk etapta kamu alanlarında olmak üzere ücretsiz internet hizmetimizi devreye sokacağız. İletişim özgürlüğünü ücrete tabi olmadan gençlerimize sunmayı hedefliyoruz. Yine 9 mahallemize mini spor kompleksleri yaparak gençlerimizi spora yönlendirip, en az bir branşta profesyonel olma yolunda önlerini açacağız. Belediyemiz bünyesinde gençlerimiz için özel birim oluşturarak hizmetin sürekliliğini sağlamak ise göreve geldiğimizde ki önceliklerimiz arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

BAYRAK SÖZ VERDİ: “İŞSZİ GENÇ KALMAYACAK”

Her yerde dile getirdiğim ve sözünü verdiğim önemli bir çalışmamız daha olacak diyen Bayrak: “Halkımız bize yetki verdiğinde, göreve geldiğimiz ilk yılın sonunda, Ben çalışmak istiyorum diyen hiçbir gencimiz işsiz kalmayacak. İnsan onuruna yakışır bir gelirle tüm gençlerimizi istihdam edeceğiz. Bir sanayi kenti olan İlçemiz de işsiz gençlerin olmasını, yerel yönetim için utanç verici bir durum olarak görüyorum. Eğer ilk yılımızın sonunda iş istediği halde işsiz kalan bir tek gencimiz olursa gelip yakama yapışacak, ben her yerde olduğu gibi burada da bunun sözünü veriyorum. Ayrıca eğitim için şehir dışına giden tüm gençlerimize maddi ve manevi destek olacağız. Bizim gençlerimize ihtiyacımız var, meclis üyesi adaylarımız içerisinde de bir çok genç arkadaşımız var onlarda sizlerin temsilcileri olacaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.