19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA’DA “GİYMİYORSAN GİYDİR” ETKİLİ!

Çayırova 10.02.2016 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA’DA “GİYMİYORSAN GİYDİR” ETKİLİ!

Her dönem ihtiyaç duyulan kıyafetleri bünyesinde barındıran “Giymiyorsan Giydir” sevgi mağazası ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı sürdürüyor.

Kurulduğu günden itibaren 8831 Çayırovalı vatandaşa hizmet veren Toplumsal Dayanışma Mağazası, Çayırova halkı tarafından büyük takdir topluyor.  BAŞKAN DEMİRCİ: “TOPLUMSAL DAYANIŞMA, TOPLUMSAL BARIŞ” Toplumsal Dayanışma Mağazası hakkında kısa bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “Bu merkez sayesinde hem bağış yapan vatandaş hem de bu hizmetten faydalanan vatandaşımız mutlu oluyor. Toplumsal dayanışmanın sağlandığı yerde huzur ve refah seviyesi üst düzeyde oluyor. Bağış yaparak projeye destek veren hali vakti yerinde olan vatandaşlarımızın ve halkımızın göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi. KİM OLDUĞU DEĞİL İHTİYACI OLAN ÖNEMLİ Sosyal medya üzerinden Toplumsal Dayanışma Mağazası ile ilgili paylaşım yapan Demirci “Belediyemizin sosyal projelerinden biri olan Toplumsal Dayanışma Mağazası’na bıraktığınız giyecekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. 444 1 221 numaralı telefonlar ulaşabilir, isteklerinizi ve sorularınızı bizlere iletebilirsiniz” dedi. Demirci ayrıca Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar da da vatandaşların sorularına cevap veriyor. Başkan Demirci bir vatandaşın “Suriyeliler de faydalanabiliyor mu?” sorusuna “Elbette ihtiyaç sahibi her vatandaşımız Toplumsal Dayanışma Mağazası’na gelip ihtiyacını giderebilir. Buna Suriyeli vatandaşlarımız da dahil” dedi. SEVGİ MAĞAZASI YÜZ GÜLDÜRÜYOR Vatandaşlarla ve kuruluşlarla yapılan görüşmelerin sonucunda alınan kıyafet bağışlarını yeniden elden geçirerek, yıkayıp, ütüleyip mağazada ihtiyaç sahiplerine sunan Çayırova Belediyesi, Sevgi Mağazası kurulduğu günden bu yana yaklaşık 20.000 kişiye yardım ulaştırdı. Belediye bünyesinde oluşturulan ve hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir gönül köprüsü vazifesi gören sevgi mağazası, kendi atölyesinde, gelen kıyafetleri hassasiyetle tasnif ederek kullanıma sunuyor. Her bir kıyafetin kullanılıp kullanılmama durumuna bakan, gerektiği zaman onararak tamirini yapan, yıkayan ve ütüleyerek mağazada yerini almasını sağlayan ekipler, aynı zamanda kıyafetlerin ulaşımında da ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyor. Çocuk, genç ve yetişkinlere göre her türlü kıyafetin bulunduğu mağaza gerek vatandaşlar, gerekse de giyim, konfeksiyon ve ayakkabı alanında da üretim yapan veya hizmet sunan işyerlerinden bağışları topluyor. Özellikle eğitim öğretim dönemi öncesinde belediye, bağışları okula gidecek ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına sunuyor.
Her dönem ihtiyaç duyulan kıyafetleri bünyesinde barındıran “Giymiyorsan Giydir” sevgi mağazası ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı sürdürüyor.

Kurulduğu günden itibaren 8831 Çayırovalı vatandaşa hizmet veren Toplumsal Dayanışma Mağazası, Çayırova halkı tarafından büyük takdir topluyor. 

BAŞKAN DEMİRCİ: “TOPLUMSAL DAYANIŞMA, TOPLUMSAL BARIŞ”

Toplumsal Dayanışma Mağazası hakkında kısa bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “Bu merkez sayesinde hem bağış yapan vatandaş hem de bu hizmetten faydalanan vatandaşımız mutlu oluyor. Toplumsal dayanışmanın sağlandığı yerde huzur ve refah seviyesi üst düzeyde oluyor. Bağış yaparak projeye destek veren hali vakti yerinde olan vatandaşlarımızın ve halkımızın göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

KİM OLDUĞU DEĞİL İHTİYACI OLAN ÖNEMLİ

Sosyal medya üzerinden Toplumsal Dayanışma Mağazası ile ilgili paylaşım yapan Demirci “Belediyemizin sosyal projelerinden biri olan Toplumsal Dayanışma Mağazası’na bıraktığınız giyecekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. 444 1 221 numaralı telefonlar ulaşabilir, isteklerinizi ve sorularınızı bizlere iletebilirsiniz” dedi. Demirci ayrıca Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar da da vatandaşların sorularına cevap veriyor. Başkan Demirci bir vatandaşın “Suriyeliler de faydalanabiliyor mu?” sorusuna “Elbette ihtiyaç sahibi her vatandaşımız Toplumsal Dayanışma Mağazası’na gelip ihtiyacını giderebilir. Buna Suriyeli vatandaşlarımız da dahil” dedi.

SEVGİ MAĞAZASI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Vatandaşlarla ve kuruluşlarla yapılan görüşmelerin sonucunda alınan kıyafet bağışlarını yeniden elden geçirerek, yıkayıp, ütüleyip mağazada ihtiyaç sahiplerine sunan Çayırova Belediyesi, Sevgi Mağazası kurulduğu günden bu yana yaklaşık 20.000 kişiye yardım ulaştırdı. Belediye bünyesinde oluşturulan ve hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir gönül köprüsü vazifesi gören sevgi mağazası, kendi atölyesinde, gelen kıyafetleri hassasiyetle tasnif ederek kullanıma sunuyor. Her bir kıyafetin kullanılıp kullanılmama durumuna bakan, gerektiği zaman onararak tamirini yapan, yıkayan ve ütüleyerek mağazada yerini almasını sağlayan ekipler, aynı zamanda kıyafetlerin ulaşımında da ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyor. Çocuk, genç ve yetişkinlere göre her türlü kıyafetin bulunduğu mağaza gerek vatandaşlar, gerekse de giyim, konfeksiyon ve ayakkabı alanında da üretim yapan veya hizmet sunan işyerlerinden bağışları topluyor. Özellikle eğitim öğretim dönemi öncesinde belediye, bağışları okula gidecek ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.