19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA'DA TATİL BAŞLADI

Çayırova 08.06.2018 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇAYIROVA'DA TATİL BAŞLADI

2017-2018 yıl sonu Karne Dağıtım Töreni Çayırova’da Şevket Özay İlkokulu’nda ilçe protokolü, veliler, eğitimciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Şevket Özay İlkokulu Müdürü Serpil Yapıcı’nın selamlama konuşması ile başladı. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ise konuşmasında bu sezon Çayırova eğitim yönünden önemli başarıla imza atan bir yıl geçirdiğinin altını çizdi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’de törende velilere, öğrencilere ve öğretmenlere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, “Eğitim öğretmenlerle yada öğrencilerle yapılan tek taraflı bir durum değildir. Velinin, eğitimcinin ve öğrencinin bir arada uyguladığı bir sistemdir. Başarının da sırrı bu birliktelikten geçer.  Öğrencilerimize güzel bir tatil diliyorum. Öğretmenlerimize ise yeni dönemde yenilenmiş bir yapı ile yeni sezonda yeni heyecanla bir eğitim dönemine hazır olarak bekliyorum.” dedi. ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ Çayırova Kaymakamı Hasan Gözan, Çayırova Belediye Başkanvekili Fikriye Çelik,  Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  İbrahim Şahin, Okul Müdürleri, Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile düzenlene törende minik öğrenciler hayat bayram olsa isimli dans gösterileri, Reysaş Ortaokulu Öğrencilerinin şarkıları, halk oyunları gösterisi, Mustafa Köseoğlu isimli öğrencinin bayrak isimli şiiri davetliler tarafından büyük ilgi gördü. BÜYÜKLERDE DİPLOMA ALDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği çerçevesinde kursu başarı ile tamamlayan kursiyer kadınlara da diplomaları verilerek küçük bir mezuniyet töreni yapıldı. Diplomaların dağıtımı sonrası kadınlar kep fırlatarak okuma yazma öğrenmenin coşkusunu ilçe protokolü ve salondaki diğer davetlilerle paylaştı. Törende ayrıca kitap okuma projesinde dereceye giren öğrencilere, paten, tablet ve bisiklet hediye edildi. Protokolün sınıflara giderek öğrencilere karne dağıtımı ve iyi tatiller dilekleri ile tören sona erdi. (HEDEF GAZETESİ-ÇAYIROVA)
2017-2018 yıl sonu Karne Dağıtım Töreni Çayırova’da Şevket Özay İlkokulu’nda ilçe protokolü, veliler, eğitimciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Şevket Özay İlkokulu Müdürü Serpil Yapıcı’nın selamlama konuşması ile başladı. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ise konuşmasında bu sezon Çayırova eğitim yönünden önemli başarıla imza atan bir yıl geçirdiğinin altını çizdi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’de törende velilere, öğrencilere ve öğretmenlere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, “Eğitim öğretmenlerle yada öğrencilerle yapılan tek taraflı bir durum değildir. Velinin, eğitimcinin ve öğrencinin bir arada uyguladığı bir sistemdir. Başarının da sırrı bu birliktelikten geçer.  Öğrencilerimize güzel bir tatil diliyorum. Öğretmenlerimize ise yeni dönemde yenilenmiş bir yapı ile yeni sezonda yeni heyecanla bir eğitim dönemine hazır olarak bekliyorum.” dedi.

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözan, Çayırova Belediye Başkanvekili Fikriye Çelik,  Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  İbrahim Şahin, Okul Müdürleri, Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile düzenlene törende minik öğrenciler hayat bayram olsa isimli dans gösterileri, Reysaş Ortaokulu Öğrencilerinin şarkıları, halk oyunları gösterisi, Mustafa Köseoğlu isimli öğrencinin bayrak isimli şiiri davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

BÜYÜKLERDE DİPLOMA ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği çerçevesinde kursu başarı ile tamamlayan kursiyer kadınlara da diplomaları verilerek küçük bir mezuniyet töreni yapıldı. Diplomaların dağıtımı sonrası kadınlar kep fırlatarak okuma yazma öğrenmenin coşkusunu ilçe protokolü ve salondaki diğer davetlilerle paylaştı. Törende ayrıca kitap okuma projesinde dereceye giren öğrencilere, paten, tablet ve bisiklet hediye edildi. Protokolün sınıflara giderek öğrencilere karne dağıtımı ve iyi tatiller dilekleri ile tören sona erdi. (HEDEF GAZETESİ-ÇAYIROVA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.