GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

ÇAYIROVA’DA YEREL SEÇİM STARTI!

Çayırova 12.08.2018 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇAYIROVA’DA YEREL SEÇİM STARTI!

54. Çayırova AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Kuştepe Mesire Alanı’nda piknik etkinliği ile bir arada gerçekleştirildi. Programda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür konuşmasında bu toplantının bir yerel seçim startı niteliği olduğunun altını çizdi.

Çayırova AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ev sahipliği yaptığı Danışma Kurulu Toplantısına Kocaeli Milletvekilleri, Emine Zeybek, Sami Çakır, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Başkan Yardımcıları Miktad Aydın, Mustafa Yıldıztekin, Gebze AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, gençlik ve kadın kolları yönetimleri, mahalle teşkilat yönetimleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. BU YEREL SEÇİM STARTIDIR Kürsüye ilk olarak gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür konuşmasında bu toplantının bir yerel seçim startı niteliği olduğunun altını çizdi. Gür, “24 Haziran seçimlerinin üzerinden yaklaşık 2 ay gibi bir süre geçti. Bu geçen süreçte de hiçbir zaman seçim bitti artık dinlenelim demedik. Tüm kademe ve organlarımızla disiplin ve ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün bu danışma kurulu toplantımız bir yerel seçime start verme niteliği taşımaktadır. Bu seçimlerde de Çayırova üstüne düşenin en iyisini yapmak üzere tam kadro hazırlıklarını tamamlamıştır.” dedi. CHPLİLER HDP’Yİ MECLİSE SOKMASAYDI 8 VEKİL ÇIKARIRDIK Başkan Gür’ün ardından konuşan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de, 24 Haziran seçimlerinden arzu etmedikleri bir sonuç aldıklarını ifade etti. Şeker, “Seçimlerde çok rahat 8 vekil çıkarabilirdik. Ancak CHP terör örgütü PKK’ya hizmet veren HDP’nin meclis girmesini sağlamak adına oylarını bu partiye verince ortaya da bu sonuç çıktı. Türkiye’nin her dönemde düşmanı eksik olmamıştır. Yine bugün aynı düşmanca tavırları sergileyenlerin varlığı devam etmektedir. Ancak milletimizin dik duruşu ve karşı mücadelesi ile ülkemiz her zaman dimdik ayakta kalmaya devam edecektir.” dedi. BEKLEDİĞİMİZ SONUÇ DEĞİLDİ Toplantıda söz alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise, “24 Haziran seçimleri arzuladığımız seçim sonucu hedefi ile bağdaşmadı. Başkanımız Erdoğan’ın dediği gibi biz de bu seçimlerden gerekli mesajları aldık. Ortaya çıkan mesajın sonuçları neyi gerektiriyorsa o şekilde bir yönetim sergileyeceğiz.” dedi. Konuşmaların ardından katılımcı protokol ve AK Parti Çayırova İlçe Yönetimindeki isimler plaket töreni için tekrar kürsü platformuna geldiler. 24 Haziran seçimlerinde göstermiş oldukları performanstan dolayı ilçe yöneticileri katılımcı protokolden plaket aldılar.                        
54. Çayırova AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Kuştepe Mesire Alanı’nda piknik etkinliği ile bir arada gerçekleştirildi. Programda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür konuşmasında bu toplantının bir yerel seçim startı niteliği olduğunun altını çizdi.

Çayırova AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ev sahipliği yaptığı Danışma Kurulu Toplantısına Kocaeli Milletvekilleri, Emine Zeybek, Sami Çakır, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Başkan Yardımcıları Miktad Aydın, Mustafa Yıldıztekin, Gebze AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, gençlik ve kadın kolları yönetimleri, mahalle teşkilat yönetimleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

BU YEREL SEÇİM STARTIDIR

Kürsüye ilk olarak gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür konuşmasında bu toplantının bir yerel seçim startı niteliği olduğunun altını çizdi. Gür, “24 Haziran seçimlerinin üzerinden yaklaşık 2 ay gibi bir süre geçti. Bu geçen süreçte de hiçbir zaman seçim bitti artık dinlenelim demedik. Tüm kademe ve organlarımızla disiplin ve ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün bu danışma kurulu toplantımız bir yerel seçime start verme niteliği taşımaktadır. Bu seçimlerde de Çayırova üstüne düşenin en iyisini yapmak üzere tam kadro hazırlıklarını tamamlamıştır.” dedi.

CHPLİLER HDP’Yİ MECLİSE SOKMASAYDI 8 VEKİL ÇIKARIRDIK

Başkan Gür’ün ardından konuşan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de, 24 Haziran seçimlerinden arzu etmedikleri bir sonuç aldıklarını ifade etti. Şeker, “Seçimlerde çok rahat 8 vekil çıkarabilirdik. Ancak CHP terör örgütü PKK’ya hizmet veren HDP’nin meclis girmesini sağlamak adına oylarını bu partiye verince ortaya da bu sonuç çıktı. Türkiye’nin her dönemde düşmanı eksik olmamıştır. Yine bugün aynı düşmanca tavırları sergileyenlerin varlığı devam etmektedir. Ancak milletimizin dik duruşu ve karşı mücadelesi ile ülkemiz her zaman dimdik ayakta kalmaya devam edecektir.” dedi.

BEKLEDİĞİMİZ SONUÇ DEĞİLDİ

Toplantıda söz alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise, “24 Haziran seçimleri arzuladığımız seçim sonucu hedefi ile bağdaşmadı. Başkanımız Erdoğan’ın dediği gibi biz de bu seçimlerden gerekli mesajları aldık. Ortaya çıkan mesajın sonuçları neyi gerektiriyorsa o şekilde bir yönetim sergileyeceğiz.” dedi. Konuşmaların ardından katılımcı protokol ve AK Parti Çayırova İlçe Yönetimindeki isimler plaket töreni için tekrar kürsü platformuna geldiler. 24 Haziran seçimlerinde göstermiş oldukları performanstan dolayı ilçe yöneticileri katılımcı protokolden plaket aldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.