19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA’DA ZAFER COŞKUSU

Çayırova 17.04.2017 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’DA ZAFER COŞKUSU

    Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Çayırova AK Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanan AK Partililer, seçim zaferini doyasıya kutladı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın öncülüğünde AK Parti teşkilatının önünü hınca hınç doldurarak seçim zaferini kutladı. Gece de bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Haydi Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda Elhamdülillah... Milletimiz, güçlü bir Türkiye için, yarınlarımız için 15 Temmuz dirilişini 16 Nisan yükselişi ile şahlandırdı. Bayramımız kutlu olsun.” diyerek “Allah'ımıza hamt olsun ki bir kez daha halk iradesine sahip çıktı. İlçe Başkanımız, SKM Başkanımız ve ve ekibi, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz, İlçe yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız sandık müşahitlerimiz ve nezdinde tüm teşkilat kadrolarımızla azim ve istikrarlı bir çalışma sonucu bir kez daha galip geldik. Teşekkürler Çayırova. Teşekkürler Türkiye” dedi.

 

 

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Çayırova AK Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanan AK Partililer, seçim zaferini doyasıya kutladı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın öncülüğünde AK Parti teşkilatının önünü hınca hınç doldurarak seçim zaferini kutladı.

Gece de bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Haydi Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda Elhamdülillah... Milletimiz, güçlü bir Türkiye için, yarınlarımız için 15 Temmuz dirilişini 16 Nisan yükselişi ile şahlandırdı. Bayramımız kutlu olsun.” diyerek “Allah'ımıza hamt olsun ki bir kez daha halk iradesine sahip çıktı. İlçe Başkanımız, SKM Başkanımız ve ve ekibi, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz, İlçe yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız sandık müşahitlerimiz ve nezdinde tüm teşkilat kadrolarımızla azim ve istikrarlı bir çalışma sonucu bir kez daha galip geldik. Teşekkürler Çayırova. Teşekkürler Türkiye” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.