ÇAYIROVA'DAKİ SEMT KONAKLARINDA SONA DOĞRU

Çayırova 26.01.2016 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA'DAKİ SEMT KONAKLARINDA SONA DOĞRU

Çayırova Belediyesi tarafından mahallelere kazandırılan Semt Konakları’nda sona geliniyor. Akse ve Emek Mahallelerine yapılmaya başlanan semt konakları bitmek üzere.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı açıklama da “Mahallelerimize kazandırdığımız yeniliklerden biri olan semt konaklarında sona gelindi. Akse ve Emek mahallelerine yapılan semt konağı inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her iki mahallemizde de inşası devam eden semt konaklarımız 3 ay içinde bitmesi planlanıyor. Akse ve Emek Mahallesi’nde bulunan semt konaklarımızda Çocuk Kulübü, Sağlık Ocağı, Bilgievi, Kütüphane ve Bilgisayar Sınıfı yer alacak.” Dedi. TEK ÇATI ALTINDA Başkanı Demirci, semt konağının özellikleri hakkında da bilgilendirirken şunları söyledi; “tek bir çatı altında Çocuk Kulübü, Bilgievi, Aile Sağlık Yaşam Merkezi, Eğitim, Kültür ve Sağlık alanında hizmet vereceğini belirtti. Akse ve Emek Mahallesindeki semt konağımızın inşaatı da 3 ay gibi bir sürede bitmesini planlıyoruz. Cumhuriyet Mahallesinde de projesi bitti. Onun da yapımına başlıyoruz. Önümüzdeki sezonda 6 mahallemizde 6 semt konağımızla hizmet vereceğiz. dedi. UZMAN EĞİTMENLERLE EĞİTİM Semt Konaklarının içerisinde yer alan Çocuk Kulübü, Bilgievi, Aile Sağlık Yaşam Merkezi, Eğitim, Kültür ve Sağlık alanları hakkında da aydınlatan Demirci, “Çocuk Kulübümüzde uzman öğretmenlerimizle okul öncesi eğitimi verilecek. Annelerimiz de çeşitli kurslardan faydalanabilecek. Aile içi iletişim ve çocuk gelişimi eğitimi alacaklar. Bilgievimizde öğrencilerimize ücretsiz İngilizce, Fen, Türkçe, Matematik ve Mental Aritmetik dersleri verilecek. Zengin kütüphanemiz ve İnternet Bilişim Sınıfımızla onların hizmetinde olacağız.” dedi.
Çayırova Belediyesi tarafından mahallelere kazandırılan Semt Konakları’nda sona geliniyor. Akse ve Emek Mahallelerine yapılmaya başlanan semt konakları bitmek üzere.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı açıklama da “Mahallelerimize kazandırdığımız yeniliklerden biri olan semt konaklarında sona gelindi. Akse ve Emek mahallelerine yapılan semt konağı inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her iki mahallemizde de inşası devam eden semt konaklarımız 3 ay içinde bitmesi planlanıyor. Akse ve Emek Mahallesi’nde bulunan semt konaklarımızda Çocuk Kulübü, Sağlık Ocağı, Bilgievi, Kütüphane ve Bilgisayar Sınıfı yer alacak.” Dedi.

TEK ÇATI ALTINDA

Başkanı Demirci, semt konağının özellikleri hakkında da bilgilendirirken şunları söyledi; “tek bir çatı altında Çocuk Kulübü, Bilgievi, Aile Sağlık Yaşam Merkezi, Eğitim, Kültür ve Sağlık alanında hizmet vereceğini belirtti. Akse ve Emek Mahallesindeki semt konağımızın inşaatı da 3 ay gibi bir sürede bitmesini planlıyoruz. Cumhuriyet Mahallesinde de projesi bitti. Onun da yapımına başlıyoruz. Önümüzdeki sezonda 6 mahallemizde 6 semt konağımızla hizmet vereceğiz. dedi.

UZMAN EĞİTMENLERLE EĞİTİM

Semt Konaklarının içerisinde yer alan Çocuk Kulübü, Bilgievi, Aile Sağlık Yaşam Merkezi, Eğitim, Kültür ve Sağlık alanları hakkında da aydınlatan Demirci, “Çocuk Kulübümüzde uzman öğretmenlerimizle okul öncesi eğitimi verilecek. Annelerimiz de çeşitli kurslardan faydalanabilecek. Aile içi iletişim ve çocuk gelişimi eğitimi alacaklar. Bilgievimizde öğrencilerimize ücretsiz İngilizce, Fen, Türkçe, Matematik ve Mental Aritmetik dersleri verilecek. Zengin kütüphanemiz ve İnternet Bilişim Sınıfımızla onların hizmetinde olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.